Cerwin Vega 2x12" LOUD AS HELL låda

  • 7 485 kr
  • 7 485 kr

Cerwin Vega 2x12" LOUD AS HELL låda - Oslagbar kraft och enastående kvalité Få en oöverträffad basupplevelse med Cerwin Vega 2x12" LOUD AS HELL låda. Denna imp

Tillgänglig
Artikelnummer: VMAXX12D2Newbox

Cerwin Vega 2x12" LOUD AS HELL låda - Oslagbar kraft och enastående kvalité

Få en oöverträffad basupplevelse med Cerwin Vega 2x12" LOUD AS HELL låda. Denna imponerande baslåda kombinerar kraftfulla Cerwin Vega 2x12" 2000W RMS basar med en robust och snygg design för att leverera en basåtergivning som verkligen får rummet att skaka.

Cerwin-Vega 12" basarna i VMAXX-serien är legendariska för sin prestanda och kvalitet. Med en imponerande maximal effekt på 2000W per bas och gedigna konstruktionsegenskaper, levererar dessa basar ett fylligt och kraftfullt ljud med en fantastisk attack. De är utrustade med högkvalitativa komponenter som ett robust gjutet chassi, polerade Black Chrome terminaler och Kippel DA-optimerad motor och fjädringssymmetri för att ge bästa möjliga prestanda.

dBVox 2x12" baslådan som medföljer är lika imponerande som basarna själva. Den är byggd i 25mm MDF för att säkerställa en stadig och vibrationsfri konstruktion. Med en LOUD AS HELL logga broderad på ovansidan ger den en tuff och attraktiv look. Baslådan är speciellt utformad för att rymma de kraftfulla Cerwin Vega basarna och har en överdimensionerad portarea som eliminerar flåsljud och ger en ren basåtergivning. Dess avstämning till 35Hz ger en imponerande basrespons och möjlighet att återge låga frekvenser med precision och kraft.

Upplev den ultimata basupplevelsen med Cerwin Vega 2x12" LOUD AS HELL låda. Med kraftfulla basar och en solid baslåda får du en imponerande ljudkvalitet och en visuellt tilltalande estetik som kommer att göra dig stolt ägare av ett imponerande ljudsystem. Låt musiken ta över med denna kombination av kraft och stil.