Cerwin Vega VMAXX 2x8" dBVox låda

  • 4 685 kr
  • 2 999 kr

Cerwin Vega VMAXX 2x8" dBVox låda - Kompakt och kraftfull!Cerwin Vega VMAXX 2x8" baslåda är en imponerande lösning för ljudentusiaster som letar efter högpreste

Tillgänglig
Artikelnummer: VMAXX8D2Newbox

Cerwin Vega VMAXX 2x8" dBVox låda - Kompakt och kraftfull!

Cerwin Vega VMAXX 2x8" baslåda är en imponerande lösning för ljudentusiaster som letar efter högpresterande basåtergivning i en kompakt form. Med sina två 8-tums basar och en RMS-effekt på 1000W kommer denna baslåda att leverera en kraftfull och dynamisk bas.

VMAXX-serien från Cerwin Vega är känd för sin högkvalitativa konstruktion och imponerande prestanda. Dessa basar har gedigna komponenter, inklusive ett kraftigt gjutet chassi, polerade Black Chrome-terminaler, Kippel DA-optimerad motor och fjädringssymmetri för att ge bästa möjliga ljudprestanda. Med denna kombination av kvalitetskomponenter får du en basåtergivning som är stor, fyllig och med en riktigt bra attack.

dBVox 2x8" är en kraftfull baslåda med en snygg dBVox-logga broderad på ovansidan. Den är konstruerad för att rymma två 8-tums basar och kan hantera upp till ca 1500W rms (750W per element) utan att få flåsljud i porten, tack vare den överdimensionerade portområdet. Lådan är byggd i 17mm MDF-material, vilket ger den nödvändig hållbarhet och stabilitet.

Lådan är avstämd till 42Hz för att ge en välbalanserad basåtergivning. Den optimerade avstämningen säkerställer att du får en imponerande ljudbild med bra basrespons och tydlighet i musiken.

Cerwin Vega VMAXX 2x8" dBVox låda kombinerar stil och prestanda för att ge dig en imponerande basupplevelse. Oavsett om du använder den för att förbättra ditt bilstereo eller för att spela upp musik på högre volymer, kommer denna baslåda att leverera kraftfullt och fylligt ljud som imponerar.