LumiSpa

  • 2 000 SEK
Finns i lager
Dela

Här är ageLOC LumiSpa, en laddbar, vattentät rengöringsapparat som tar hudvården ett snäpp längre. Upplev vägen till ungdomlig, frisk hy, bekvämt därhemma. Vår patentskyddade Two-Sense Motion-teknik stimulerar huden. Apparatens precisa rörelser och frekvens ser tillsammans med rengöringskrämerna till att huden blir  ordentligt  rengjord och känns slätare och mjukare efter bara en användning. Du får sju fina fördelar när du använder Activating Cleanser tillsammans med apparaten vilket gör LumiSpa till mer än bara en ansiktstvätt.


Paketet innehåller en ageLOC LumiSpa-apparat samt en aktiverande rengöring för normal hy/blandhy. Den här effektiva och grundliga ansiktsrengöringen innehåller alger och växtextrakt som efterlämnar en klar och uppfräschad hy. Den inte bara skyddar hudens egen fukt men rensar också blockerade porer i områden där de med blandhy kan uppleva fetare partier.


Det mjuka silikonhuvudet med tekniken Two-Sense Motion jobbar  tillsammans med rengöringarna för att tvätta bort smuts, olja och makeup och främja en ungdomlig look.