Xcelsus XPLM6

  • 1 495 kr
  • 1 199 kr

SQL 6,5" midbasar

Tillgänglig
Artikelnummer: XPLM6

Xcelsus XPLM6 är ett par 6,5-tums midbasar som är utformade för att leverera en hög ljudkvalitet samtidigt som de kan hantera höga effektnivåer. Dessa midbasar är idealiska för de som strävar efter ett balanserat och detaljerat ljud samtidigt som de har möjlighet att öka volymen och kraften när det behövs.

En av de framstående egenskaperna hos XPLM6 är dess imponerande "motor". Den kraftfulla magnetstrukturen kontrollerar rörelsen hos konen på ett effektivt sätt, vilket resulterar i en exakt och kontrollerad basåtergivning. Detta gör att högtalarna kan hantera höga effektnivåer utan att förlora ljudkvaliteten eller bli överbelastade.

Med Xcelsus XPLM6 kan du njuta av en bred frekvensrespons och detaljerad ljudåtergivning över hela spektrumet. De är utformade för att leverera en äkta SQL (Sound Quality & Loudness) upplevelse, vilket innebär att du får både kvalitetsljud och möjlighet att ösa på med extra kraft när du vill ha det.

Sammanfattningsvis är Xcelsus XPLM6 6,5-tums midbasar perfekta för de som söker en hög ljudkvalitet och samtidigt vill kunna öka volymen och kraften vid behov. Deras kraftfulla "motor" och förmåga att hantera höga effektnivåer gör dem till ett utmärkt val för ljudentusiaster som strävar efter en balanserad och kraftfull ljudupplevelse.