Eton ET-PSX16

  • 1 695 kr

High-End 16cm koax från Eton. Tillverkad i Tyskland

Artikelnummer: ET-PSX16
Dela

De perfekta koaxialsystemen för instrumentbrädan, dörrarna och det bakre området: Tack vare sin kompakta design är de riktiga problemlösare för att uppnå bästa möjliga ljud i begränsat installationsutrymme. Även i kombination med originalradio från fabriken är PSX-systemen verkliga ljudunderverk - med kristallklar bildprecision, varma, dynamiska toner och hög effektivitet.

Bashögtalarens/mellanregistrets belagda papperskon i kombination med den starka ferritmagneten säkerställer exakt basåtergivning med stabila nivåer. Diskanthögtalaren med en belagd tygkupol levererar silkeslen, diskreta toppar tillsammans med de finaste högfrekventa detaljerna. Det nydesignade filigrandiskanthöljet av förstärkt plast möjliggör förbättrad diskantstrålning tack vare högre passage och optimering av det rundstrålande beteendet - särskilt viktigt om PSX-systemen installeras som ersättning för fabrikshögtalarna bakom det ofta mindre genomsläppliga originalgallret.

Den nydesignade bottenplattan med fräst kabelspår säkerställer att högfrekvenskabeln dras jämnt, vilket ligger snyggt på högtalaren och effektivt skyddar mot mekanisk skada.

Koaxialhögtalarna är gjorda av högkvalitativa material, har förstklassigt utförande och är utrustade med stabila anslutningar och är designade och konstruerade i Tyskland.

 

- Pulverlackerad metallkorg

- Stark ferritmagnet

- Låg-/mellanregisterdriver med belagd papperskon

- Specialdesignad bottenplatta med fräst kabelspår

- 25 mm diskanthögtalare med belagd tygkupol, speciellt lock för att öka passagen

- Högkvalitativa anslutningsterminaler

- Designad och tillverkad i Tyskland