Eton PRS165.3

  • 3 995 kr

3-vägs komponentsystem 60W RMS

Artikelnummer: ET-PRS165.3
Dela

Det delvis aktiva 3-vägs toppsystemet i sin klass! Ett förstärkt glasfiberpappersmembran ger en dynamisk, massiv basljudåtergivning med en varm ljudbild! Kraftfullt, öppet ljud och detaljerat mellanregister är bara några av egenskaperna hos det nya PRS 165.3 3-vägssystemet. Den förstärkta, pulverlackerade metallkorgen säkerställer optimal stabilitet och ger god ventilation för det kraftfulla ferritdrivsystemet. Den ventilerade spolhållaren i kombination med det stora kärnhålet ger också den nödvändiga kylningen, vilket har en positiv effekt på effektiviteten. Ett lågpassfilter i signalkällan/förstärkarkällan krävs för att ansluta bashögtalaren.

Diskanthögtalarna i 19 mm tyg spelar silkeslen, mjuk och diskret. De återger fint, rikt på detaljer och ger en mycket tydlig bild av diskanthögtalaren. Deras mycket goda rundstrålande strålegenskaper ger det där extra i diskantnyanserna. De kan monteras i ett infällt eller utanpåliggande skåp och därmed kan deras spridningsegenskaper justeras optimalt.

PRS 165.2 och PRS 165.3 levereras med en högkvalitativ crossover, som är utrustad med genomarbetat designade luftspolar och premiumfoliekondensatorer. Även här är tvåstegs mellanregisterfiltrering med nivåjustering på 6 dB / 12 dB möjlig.

Mellanregistret på 80 mm gör mål med sitt handbelagda pappersmembran och den förstyvade metallkorgen som har hög stabilitet. Hela systemet drivs av en stark ferritmagnet med optimerad magnetfältssymmetri. Den välventilerade metallkorgen och den ventilerade spolhållaren med det stora kärnhålet säkerställer tillräcklig kylning även vid höga nivåer. Detta säkerställer detaljerade mellanklasser och hög effektivitet, inklusive ett täckgaller.