AudioControl Epicenter Indash

  • 3 495 kr

Ljudprocessor till basen

Huvudlager
Artikelnummer: Epicenter-indash
Dela

Om du vill ha den bästa möjliga basen och ett enkelt sätt att mäta hur högt ditt system spelar är Epicenter InDash ljudprocessorn den perfekta produkten för dig. Epicenter InDash är en kombination av basförstärkarkretsarna tillsammans med en mikrofon och en display som visar upp till hela 160 dB SPL (ljudtrycksnivå) . Displayen visar SPL i realtid eller håller högsta värdet så att du kan visa dina vänner. Det kommer också att visa spänningen så att du kan övervaka ditt fordons elsystem.

Med AudioControls unika Para-Bass-utjämningskontroll väljer du frekvens och bandbredd för den förbättrade basåtgärden. Epicenter InDash bil ljudprocessor ger dig bra bas och ett sätt att se resultatet.
Epicenter InDash använder AudioControls basåterställningskrets, vilket faktiskt lägger till lägre oktaver av bas till alla prestanda bilstereosystem. Dessutom innehåller Epicenter InDash AudioControls Para-Bass-utjämning, vilket gör att användaren kan finjustera basresponsen till sitt specifika fordon.

Resultatet är mer bas ... högre. Förutom att tillåta användare att maximera sitt bassvar, erbjuder det nya Epicenter InDash en specialdesignad mikrofon monterad på frontpanelen som kan mäta upp till 160 dB. SPL visas sedan på en LED-display på frontpanelen på Epicenter InDash. Eventuellt kan användare av Epicenter InDash välja att se deras SPL-mätning ständigt uppdateras eller i topphållsläge. Skärmen visar också systemets spänning med en tiondel voltsupplösning.
Alla AudioControl autosound-komponenter stöds av våra branschledande, fem års delar och arbetsgaranti när de installeras av en auktoriserad återförsäljare.