Alpine S2-S69C

  • 2 395 kr

Nydesignade och Hi-Res Audio-certifierade, erbjuder nästa generation S-Series S2-S69C 16 cm x 24 cm (6 "x 9") komponenthögtalare en ny standard för ljudprestand

Tillgänglig
Artikelnummer: S2-S69C

Nydesignade och Hi-Res Audio-certifierade, erbjuder nästa generation S-Series S2-S69C 16 cm x 24 cm (6 "x 9") komponenthögtalare en ny standard för ljudprestanda på instegsnivå.

Vi har packat dessa högtalare med överlägsen kapacitet genom att använda högeffektiva material och proprietära designelement. Den lätta woofer-konen, tillverkad av en kombination av polypropylen, glasfiber och mica-material, levererar det viktiga höga uteffekten / låg distorsionssound som krävs för High-Res Audio-prestanda. Alpine S-Series-högtalarna har ökade magnetstorlekar för mer krafthantering och bästa mellanbasprestanda i sin kategori.

Woofern har en High Amplitude Multi-Roll (HAMR) surround som ger ut det bästa i bas genom att tillåta maximal konerörelse. En 7,9 cm (3 ") mellanregister med 2,5 cm (1") diskant i roterande hus ger all den mellan- och högfrekvensdetalj du har saknat med dina fabrikshögtalare.

Alla högtalare i S-Series-serien har en bred passform för fordon och inkluderar flera adaptrar och distanser. Genom att använda in-line-korsningar kan dessa högtalare installeras snabbt och enkelt även hemma.