Alpine S2-S80C

  • 2 195 kr

Nydesignade och Hi-Res Audio-certifierade, erbjuder nästa generation S-Series S2-S80C 20 cm (8 ") komponenthögtalare en ny standard för ljudprestanda på instegs

Tillgänglig
Artikelnummer: S2-S80C

Nydesignade och Hi-Res Audio-certifierade, erbjuder nästa generation S-Series S2-S80C 20 cm (8 ") komponenthögtalare en ny standard för ljudprestanda på instegsnivå.

Vi har packat dessa högtalare med överlägsen kapacitet genom att använda högeffektiva material och proprietära designelement. Den lätta woofer-konen, tillverkad av en kombination av polypropylen, glasfiber och mica-material, levererar det viktiga höga uteffekten / låg distorsionssound som krävs för High-Res Audio-prestanda. Alpine S-Series-högtalarna har ökade magnetstorlekar för mer krafthantering och bästa mellanbasprestanda i sin kategori.

Woofern har en High Amplitude Multi-Roll (HAMR) surround som ger ut det bästa i bas genom att tillåta maximal konerörelse. En 2,5 cm (1 ") dome-diskant ger all den höga frekvensdetalj du har saknat med dina fabrikshögtalare.

Alla högtalare i S-Series-serien har en bred passform för fordon och inkluderar flera adaptrar och distanser. Genom att använda in-line-korsningar kan dessa högtalare installeras snabbt och enkelt även hemma.