Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB

  • 5 890 kr

Kult-radio med moderna funktioner

Tillgänglig
Artikelnummer: Bilstereo Bremen SQR46 DAB
Tillbaka till framtiden:

Den nylanserade kultbilradion, Bremen SQR 46“ med många nya funktioner!

Under åren har vissa modeller blivit sanna kultföremål. Liksom den legendariska Blaupunkt „Bremen SQR 46“ från år 1986. Nu presenterar vi tolkningen av den populära 1-DIN-bilradion och förenar USP: erna från 80-talsmodellen med ny teknik och funktioner. Resultatet är Blaupunkt „Bremen SQR 46 DAB“.

Dess funktionskoncept, den enkla designen och den kristallklara mottagningen bidrog avsevärt till populariteten hos den ursprungliga Bremen-bilradion. Så vi har tagit över utformningen av originalmodellen i den nya upplagan, men samtidigt lagt till en modern Variocolour-belysning för knapparna och displayen. Tack vare Blaupunkt Codem FM RDS-tuner och DAB + digital tuner är förstklassig mottagning en av styrkorna i den nya Youngtimer Car-radioen. Nytt är de många seriella gränssnitten, inklusive två USB-portar, en aux-port och en SDHC-kortplats - även ljudströmning via Bluetooth är inte en framtida bit för den återkommande legenden. Radion har "Made for iPhone / iPod" och säkerställer lämplig kompatibilitet. Alla inställningar sparas permanent även om de är frånkopplade från batteriet.

Nya Bremen SQR 46 DAB“ har ett kort installationsdjup - perfekt för klassiska bilar med förkortade installationsplatser. Men inte bara bilradion tar själva användaren med på en tidsresa, utan enhetens förpackning har utformats och modellerats på originalet.


Tekniska data

USB-ingång
Ja
AUX-ingång
Ja
Bluetooth
Ja
Equalizer
3 bands +Preset
FM Radio
Ja + Världsradio och DAB
RDS-funktion
Ja
Lågnivå-utgång
4 kanaler 4Volt
Volt-lågnivå
4
Fjärrkontroll
Ja
Displayrader
1 rad 9 siffror Wide view
Displayfärg
RGB
Knappfärg
Rgb