Focal K2 Power 6,5" Kitsystem

  • 3 995 kr

OBS! säljes par-vis = paketet innehåller 2st högtalare, tweeters och tillbehör  ES 165 K består av två 165 mm (6½ ") baselement och två 20 mm TKM diskanter. Det

Tillgänglig
Artikelnummer: ES165K

OBS! säljes par-vis = paketet innehåller 2st högtalare, tweeters och tillbehör  

ES 165 K består av två 165 mm (6½ ") baselement och två 20 mm TKM diskanter. Det här är en kompakt lösning som är enkel att installera.


K2 Power Kevlar® konerna som används i högtalarelement i ES 165 K kitsystem levererar extremt dynamiskt ljud och perfekt definition. Dessa koner har alla de idealiska egenskaperna, lätthet, styvhet och utmärkt dämpning, samt har också fått den nya TMD-fjädringen. Utvecklades ursprungligen för Sopra hifi-högtalare, så tar den exklusiva designen av högtalarna bort oönskade resonanser och minskar effekterna av distorsion.
 
De höga frekvenserna återges av två 20 mm TKM-diskanter. De inverterade dome-diskanterna har en exklusiv "M" -form, samt byggda i aramidfibrer för att minska distorsion och perfekt återge höga frekvenser upp till 22 kHz smidigt och med precision. De kompakta delningsfiltrena är snabba och enkla att installera. Olika tillbehör medföljer för montering av diskanterna.

Kitet levereras med aluminium och meshgaller.