Batteri 35Ah LifePo4 13.2V - CCA:1350A

  • 4 990 kr

När det handlar om att välja det perfekta batteriet för din husvagn eller husbil är GS Audio Batteri 35Ah LiFePO4 13.2V den ultimata kraftkällan som kombinerar

Tillgänglig
Artikelnummer: GS35AhLIFEPO4


När det handlar om att välja det perfekta batteriet för din husvagn eller husbil är GS Audio Batteri 35Ah LiFePO4 13.2V den ultimata kraftkällan som kombinerar hög kapacitet, pålitlighet och överlägsen prestanda. Oavsett om du är en erfaren husvagns- eller husbilsentusiast eller om du är ny inom detta område, så kommer detta batteri att förändra din upplevelse av mobilt boende.

Kapacitet: Med en kapacitet på 35Ah rekommenderar vi 2-3st av dessa batterier för att ge dig den nödvändiga energin för att driva alla dina elektroniska enheter i husvagnen eller husbilen. Oavsett om du behöver ström för belysning, kylskåp, mikrovågsugn eller underhållningssystem, så kommer flera GS Audio Batteri 35Ah LiFePO4 13.2V att klara av det utan problem. Detta batteri lämpar sig framförallt om man har ont om plats och lättare kan få in flera små batterier på olika ställen istället för att ha ett stort.

Lång livslängd: LiFePO4-teknologin är känd för sin utmärkta livslängd. Du kommer inte behöva byta batteri lika ofta, vilket sparar både tid och pengar i det långa loppet.

Lättvikt: Med sin förbättrade energitäthet är detta batteri lättare än traditionella bly-syrabatterier med motsvarande kapacitet. Detta är perfekt för husvagnar och husbilar, där varje kilo räknas.

Självurladdning: GS Audio Batteri 35Ah LiFePO4 13.2V har minimal självurladdning. Du kan lita på att det håller strömmen även om du inte använder din husvagn eller husbil under en tid.

Säkerhet: LiFePO4-batterier är kända för sin höga säkerhetsnivå och stabilitet. Du kan vara trygg med att använda detta batteri i din husvagn eller husbil utan att oroa dig för överhettning eller andra risker.

Snabb laddning: LiFePO4-batterier kan laddas snabbt, vilket minimerar din väntetid och ger dig mer tid att njuta av din resa.

Oavsett om du planerar långa resor med din husvagn eller husbil eller om du vill ha en pålitlig strömkälla för kortare äventyr, är GS Audio Batteri 35Ah LiFePO4 13.2V det bästa valet för att säkerställa att din mobila bostad alltid har den ström den behöver. Med detta batteri kan du njuta av friheten att resa utan bekymmer om strömförsörjningen. GS Audio Batteri 35Ah LiFePO4 13.2V är det ultimata valet för husvagns- och husbilsentusiaster som värdesätter pålitlighet och prestanda.

Vikt 4.3 kg

Kapacitet: 35Ah - CCA: cirka 1350A

Internt motstånd mindre än 2,4 milliohm

Märkspänning 13,2 V

Laddspänning: 14,6V

Intern BMS maximal skyddsspänning: 15,5V

Integrerat aktivt BMS-kort för skydd och utjämning av enskilda celler

Mått: Bredd 24 cm x Djup 17,3 cm x Höjd (utan batteripoler) 16.6 cm / Höjd med batteripoler 19.2 cm