GS Audio LL4700.1

  • 6 990 kr
  • 4 990 kr

Den nya 2023-serien av Gs Audio Full Range-förstärkare i Limit Line-serien representerar en stor innovation jämfört med den tidigare Competition-serien.Den nya

Tillgänglig
Artikelnummer: GS 4700.1LL
Den nya 2023-serien av Gs Audio Full Range-förstärkare i Limit Line-serien representerar en stor innovation jämfört med den tidigare Competition-serien.
Den nya interna kretsen är gjord för daglig användning och kännetecknas, förutom att erbjuda ett skyddssystem på högtalarna genom att begränsa utspänningen till ett visst inställbart tröskelvärde, också av ett innovativt, extremt lätt kort med MOSFETs med mycket låg värmeavledning.
 
Allt detta leder till kompakta dimensioner, lätt chassi, låg uppvärmning och extremt tydligt ljud för förstärkare med denna teknik.
 
Som framgår av de interna bilderna har dessa gjorda i Brasilien förstärkare ingenting att göra med de moderna kinesiska digitala förstärkarna, utan kännetecknas av en modern, tunn och kompakt teknik, kombinerad med stora kondensatorer och cirkulära toroidformade kondensatorer som arbetar på mycket hög nivå. frekvenser.
 
Enligt Gs Audio-stil är ett strömförsörjningsplint för kablar upp till 80 mm2 viktigt, dubbelt i fallet med 11700-modellen!
 
Tack vare clipping-indikatorn kommer en "gör-det-själv"-kalibrering av den maximala driftnivån före klipptröskeln att vara mycket enkel, men den stora innovationen ligger i utgångsvolymen (spänningsbegränsaren), för att ytterligare skydda högtalarna eller subwoofern
 
Effekter:
1*4700 Wrms @ 1 ohm
1*3300 Wrms @ 2 ohm
1*2300 Wrms @ 4 ohm
 
För de som använder förstärkaren med interna aktiva filter utan processor, här är frekvenssänkningarna:
LPF: 80hz till full (av)
HPF: 5 till 400 Hz
Basförstärkning: +0-18db
Basförstärkningsfrekvens: 28-400Hz
 
Förstärkaren levereras komplett med skruvar, insexnycklar, klistermärken och manual med vanlig italiensk garanti. för de som vill ha CE-märkningen och tillhörande filer finns tillgängliga online på vår flerspråkiga webbplats

Pris avser 1 förstärkare UTAN fjärrkontroll