Hifonics ZEUS ZXS8 D2 2x8" dBVox låda

  • 2 490 kr

Hifonics ZEUS ZXS8 D2 2x8" dBVox låda - En kraftfull baslåda med imponerande prestanda!Hifonics ZEUS ZXS8 D2 baslåda är en imponerande lösning för dig som söker

Tillgänglig
Artikelnummer: ZXS8D2Newbox

Hifonics ZEUS ZXS8 D2 2x8" dBVox låda - En kraftfull baslåda med imponerande prestanda!

Hifonics ZEUS ZXS8 D2 baslåda är en imponerande lösning för dig som söker kraftfull basåtergivning och hög prestanda i ditt bilsystem. Med två 8-tums 600W RMS basar levererar denna låda imponerande ljudtryck och detaljerad basåtergivning.

ZXS-serien från HiFonics är utformad för att prestera utmärkt både i små, slutna lådor och i lite större ventilerade system. Basarna är utrustade med koner i non-pressed paper, vilket ger en optimal kombination av styrka och vikt. Konerna har även dubbelhäftade omslag som har impregnerats med en speciell beläggning för att klara högt tryck i små lådor.

ZEUS bashögtalarna imponerar inte bara ljudmässigt utan även visuellt. De har stora dubbla magneter med polkärnhål och ventilationskanaler, vilket signalerar ren kraft och stabilitet. Dessutom har de kraftfulla 2 + 2 ohm dubbla talspolar för att ge dig fler anslutningsmöjligheter och flexibilitet.

dBVox 2x8" lådan är byggd för att ge optimal prestanda åt ZXS8 D2 basarna. Lådan är robust och välkonstruerad med en snygg dBVox logga broderad på ovansidan. Den är byggd i 17 mm MDF-material för att vara hållbar och pålitlig.

Lådan är avstämd till 42Hz, vilket ger en välbalanserad basåtergivning med bra basrespons och tydlighet. Du kommer att kunna njuta av kraftfulla och detaljerade basar med denna baslåda.

Sammanfattningsvis är Hifonics ZEUS ZXS8 D2 2x8" dBVox låda ett utmärkt val för dig som söker en kraftfull baslåda med imponerande prestanda. Med sina högkvalitativa komponenter, robusta konstruktion och snygga design kommer denna baslåda att ta din ljudupplevelse i bilen till nya höjder.