Pioneer DEH-X9600BT

  • 2 770 kr

Bilstereo med Bluetooth, CD-spelare, USB-port, Aux-ingång, direktkontroll av iPod/iPhone, stöd för Android Media Access och MIXTRAX EZ

Tillgänglig
Artikelnummer: DEH-X9600BT

Obegränsad musik på resan.

 

Med bilstereon DEH-X9600BT är du verkligen uppkopplad. Den ger dig direktkontroll av din iPod, iPhone och Android-telefon för uppspelning av musik och mycket mer. Du kan också ansluta en mängd olika digitala källor i Aux-ingången eller USB-porten bak. Eller varför inte streama dina favoritlåtar trådlöst via Bluetooth?

Dessutom kan du använda DEH-X9600BT för att lyssna på musik från CD-skivor eller FM-radio. Oavsett vad du lyssnar på levererar bilstereons inbyggda förstärkare med 4 x 50 W MOSFET-effekt ett kristallklart ljud. För ännu mera kraft kan du ansluta ett extra slutsteg eller en subwoofer till de 3 RCA-lågnivåutgångarna. Avtagbar front.

 

MIXTRAX EZ skapar kontinuerliga klubbmixar av din musik och lyser upp instrumentbrädan med färgeffekter som baseras på varje låts särskilda beat. Du kan också gå ett steg längre och anpassa den stora RGB-displayen och knappbelysningen så att den matchar instrumentpanelen eller ditt humör.

 

Medföljer i förpackningen: 

  • 1 extern Bluetooth-mikrofon

 

 

 

Tekniska data

Typ
CD/USB/AUX/Bluetooth
Maxeffekt
4x50 MOSFET
USB-ingång
Ja
AUX-ingång
Ja
IPod/iPhone-anslutning
Ja
Bluetooth
Ja
Equalizer
5-bands grafisk equaliser
Högpassfilter
Ja
Lågpassfilter
Ja
FM Radio
Ja
RDS-funktion
Ja
Lågnivå-utgång
Ja, 3 par med 4V
Sub-utgång
Ja
Förberedd för rattfjärrkontroll
Ja
Fjärrkontroll
Nej
Displayfärg
Variabel
Knappfärg
Variabel