Pioneer DMH-AF555BT

  • 4 495 kr

Upplev Kraft i Enkelhet med Pioneer DMH-AF555BT. Utrustad med Pioneers signaturspecifikationer, Pioneer Sound Tuning-funktioner, ett engagerande infotainmentsys

Tillgänglig
Artikelnummer: DMH-AF555BT

Upplev Kraft i Enkelhet med Pioneer DMH-AF555BT. Utrustad med Pioneers signaturspecifikationer, Pioneer Sound Tuning-funktioner, ett engagerande infotainmentsystem och sömlös smartphone-anslutning genom WebLink®, ger vi dig friheten att uppleva förbättrad underhållning i bilen på dina villkor med en fingertoppsberöring. Bara rör, anpassa och upprepa.9-tums Stor Skärmvisning
Se bättre, kör säkrare. Pioneers premium 9-tums stora skärmvisning ger en ultraklar visuell upplevelse för alla dina visuella infotainment-funktioner, vilket gör det enkelt att följa navigationsverktyg, se meddelanden och mer utan att distrahera dig från vägen framför dig.

Pioneer Sound Tuning-funktioner
Hitta rytmen som rör dig med Pioneers ljudinställningsfunktioner som skapar en studio-kvalitetslyssningsupplevelse i din bil. Deras system har Pioneer Base Boost, 13-bands equalizer och Crossover-inställningar, skräddarsydda för din musiksmak.

Spegla Din Smartphone Med WebLink Cast
Njut av ultimat flexibilitet och bekvämlighet under din körning med WebLink Cast, som gör det möjligt att projicera det som visas på din smartphone direkt på den stora skärmen, så att du kan kolla meddelanden, aviseringar, svara på samtal och mer.

Inbyggda 4x50W Förstärkare
Ge din körning kraft med ljuduppgraderingar av senaste modell. DMH-AF555BT har 4x50W förstärkare som är fabriksmonterade för att leverera en heltäckande ljudupplevelse från det ögonblick du trycker på play.

WebLink
WebLink förvandlar din bil till en ansluten bil och gör det möjligt för dig att säkert och enkelt njuta av dina favorit-smartphone-appar när du är på väg. Oavsett var du är, ger WebLink dig en fordonsupplevelse som är anpassad för dig.

Navigera Med WebLink
Njut av din resa och kom dit du vill. WebLink gör det möjligt att komma åt populära navigationsappar som Waze och Genius Maps direkt från den stora skärmen, så att du kan hålla ögonen på vägen.