Zenec Z-R1030

  • 5 495 kr
  • 1 995 kr

Takmonterad Multimediaspelare för baksäten

Tillgänglig
Artikelnummer: Z-R1030

Z-R1030 kan kombineras med valfri extern källa eller kontrollenheter som har en RCA A/V-utgång – moniceiver, naviceiver, extern spelare, DVB-T-tuner eller spelkonsol. ZENECs praktiska, mycket högkvalitativa overheadspelare är lätt att montera på fordonstaket och smälter diskret in i bilens interiör.

Den högupplösta 25,9 cm/10,2” 16:9 TFT LCD-skärmen med aktiv matrisfärg kan fällas ner efter behov för att ge skarpa, högkontrast, lysande bilder. Eftersom displayen kan riktas uppåt eller nedåt, kan betraktningsvinkeln justeras till den speciella monteringen och sätespositionen och kraven för baksätespassagerarna.

CD/DVD-enheten, SD/MMC-kortläsaren och en av de två USB-portarna är lätt åtkomliga på utsidan av enheten; den andra USB-porten är inrymd på toppen i ett litet utfällbart fack som även kan användas för förvaring. Det finns två RCA A/V-ingångar på baksidan av enheten för anslutning av externa källor, till exempel en extern spelare, digitalkamera eller Play-Station. För anslutning av ytterligare monitorer finns en extra A/V-utgång.

Denna kompakta overheadmonitor kan styras helt från baksätet. Menynavigering sker på skärmen, via peksensorer direkt på enheten eller via den medföljande fjärrkontrollen. Den inbyggda infraröda sändaren skickar ljudet till de trådlösa infraröda hörlurarna (finns som tillval) – vilket gör det möjligt för baksätespassagerarna att uppleva sin multimedia utan att störa förarens koncentration.