Zenec Z-E1010

  • 4 995 kr

Modellspecifik Multimediaspelare som passar VW och Skoda

Tillgänglig
Artikelnummer: Z-E1010

ZENEC E>GO CORE är en innovativ systemlösning för att enkelt eftermontera en fordonsspecifik infotainer med en stor display: utvecklad för att täcka många nyare eller till och med samtida VAG MIB-modeller som VW Golf 7, Polo 6, Passat Alltrack, Tiguan II och Skoda Octavia III.
Det revolutionerande konceptet är baserat på CORE-huvudmodellen, Z-E1010, med en skärmstorlek på 10,1”/25,7 cm som är optimalt lämpad för respektive målfordon. Matchande till detta finns det fordonsspecifika monteringsramsatser som innehåller alla kabelmattor och antennadaptrar som krävs för målfordonet, vilket säkerställer enkel, tidsbesparande installation och integrering av fordonskomfortfunktionerna till Z-E1010. De CAN-baserade integrationsfunktionerna är varumärkes- och fordonsspecifika och inkluderar ljudinformation från uppspelningskällor som visas på förarinformationsdisplayen, Climatronic statusinformation eller/och kontroll, OPS, multifunktionsratt och även VAG-bilmenyn eller cockpitfordonets datadisplay.

Den kapacitiva pekskärmen har en glasyta som förstärker sin höga upplösning på 1024 x 600 pixlar som ger skarpa och briljanta bilder. Den optimerade UI/UX-layouten står för den mest bekväma, säkra och helt intuitiva driften under körningen.
En DAB+-tuner med Comfort Scan, MOT Slideshow, DLS text och Service Following (DAB<>DAB) erbjuder ostört njutning av de senaste digitala radioprogrammen – inklusive visning av programmetadata. FM-tunern säkerställer tydlig mottagning i regioner där DAB-sändningsnätverket endast erbjuder låg eller till och med otillräcklig täckning.
Två USB 2.0-portar kan användas för anslutning av smartphones eller externa USB-datamedia. Uppspelning av A/V-filer stöds, inklusive högupplösta format som FLAC eller MKV.
De för vilka modern smartphoneintegration är viktig kommer att få mycket pengar med Z-E1010 CORE-enheten. ZENEC SmartLink-funktionen möjliggör enkel anslutning av iOS- och Android-mobiltelefoner. CORE-enheten erbjuder även WebLink® 2.0, för bästa integration och gränssnitt för utvalda Android-appar på anslutna smartphones som Youtube, ljud- och videouppspelningsmotorer samt ShoutCast. Dessa appar skalas på enhetens skärm i liggande läge, för direkt användning över pekskärmen på Z-E1010.
Den interna Bluetooth 4.1-lösningen briljerar i handsfree-läge med bra taluppfattning, enkel smartphone-parning och bekväm kontroll vid körning. Snabbuppringningssidan för kontaktfavoriter och telefonbokens kontaktsökning efter familj och förnamn gör denna Bluetooth handsfree-plattform så bekväm. Ändå kan CORE också hantera A2DP-musikströmning med stöd för iD3-taggar för artist- och låtinformation.

E1050 är kompatibel med följande bilmodeller

 

Volkswagen
Polo
6R
2009 > 2014
Volkswagen
Polo
6C
2014 > 2017
Volkswagen
Passat / Variant / Alltrack
B8
2015 > 2018
Volkswagen
Golf VII (MkI)
AU
2012 > 2017
Volkswagen
Golf VII (MkI)
AU
2012 > 2017
Volkswagen
Tiguan II
AD1
2016 > 2017
Škoda
Octavia III
5E
2012 > 2017