Machete Lite ML-10A

  • 2 795 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ML-10A
Dela

Machete ML-10A är en subwoofer designad för att fylla tomheten i kabinen med högkvalitativ och kraftfull bas.

Machete ML-10A är en imponerande aktiv baslåda som är konstruerad för att ge din ljudupplevelse en kraftfull basboost. Med dess 10-tums baselement och 250 watt RMS-effekt är den här baslådan perfekt för dem som vill lägga till djupa och fylliga basljud i sitt ljudsystem.

Det som verkligen sticker ut med Machete ML-10A är dess imponerande frekvensområde som sträcker sig från 25 Hz till 280 Hz. Det innebär att den kan återskapa allt från de djupaste basnoterna till de högre frekvenserna med imponerande klarhet och detaljrikedom. För att finjustera ljudet efter dina önskemål har den också ett justerbart lågpassfilter med en omfattning från 30 Hz till 280 Hz.

Machete ML-10A är också mycket flexibel när det kommer till anslutningsmöjligheter. Den har högnivå-ingångar som gör det möjligt att ansluta den till ljudsystem utan RCA-utgångar, och den har en max slutstegs effekt på 1000 watt, vilket ger den tillräckligt med kraft för att ge dig en dynamisk ljudupplevelse.

När det gäller dimensioner är den här baslådan relativt kompakt med mått på 330 mm i höjd, 460 mm i bredd, 379 mm i djup nertill och 229 mm i djup upptill. Den väger 13,6 kg, vilket gör den hanterbar och enkel att installera i din bil eller ljudsystem.

Slutligen, dess unika design med en grön basport inte bara ger den en visuell estetik utan hjälper också till att optimera basåtergivningen. Machete ML-10A är det perfekta tillskottet till ditt ljudsystem om du vill ha kraftfull och imponerande bas som fyller bilen med massiv bas.

Kabelpaket medföljer för installation av lådan