Machete Lite ML-12A

  • 2 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ML-12A
Dela

Machete ML-12A är en subwoofer designad för att fylla tomheten i kabinen med högkvalitativ och kraftfull bas.

Machete ML-12A är en imponerande aktiv baslåda som är konstruerad för att ge din ljudupplevelse en kraftfull basboost. Med dess 12-tums baselement och 250 watt RMS-effekt är den här baslådan perfekt för dem som vill lägga till djupa och fylliga basljud i sitt ljudsystem.

Det som verkligen sticker ut med Machete ML-12A är dess imponerande frekvensområde som sträcker sig från 25 Hz till 280 Hz. Det innebär att den kan återskapa allt från de djupaste basnoterna till de högre frekvenserna med imponerande klarhet och detaljrikedom. För att finjustera ljudet efter dina önskemål har den också ett justerbart lågpassfilter med en omfattning från 30 Hz till 280 Hz.

Machete ML-12A är också mycket flexibel när det kommer till anslutningsmöjligheter. Den har högnivå-ingångar som gör det möjligt att ansluta den till ljudsystem utan RCA-utgångar, och den har en max strömförbrukning på 1000 watt, vilket ger den tillräckligt med kraft för att ge dig en dynamisk ljudupplevelse.

När det gäller dimensioner är den här baslådan relativt kompakt med mått på 355 mm i höjd, 542 mm i bredd, 457 mm i djup nertill och 282 mm i djup upptill. Den väger 16,10 kg, vilket gör den hanterbar och enkel att installera i din bil eller ljudsystem.

Kabelkit ingår för installation av lådan