Cerwin-Vega RPM10GRLB

  • 499 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: RPM10GRLB
Dela

Cerwin-Vega RPM10GRLB är ett 10-tums svart högtalargaller som är speciellt utformat för att passa Cerwin-Vega RPM10 marin subwoofer. Detta högtalargaller ger inte bara ett skydd för subwoofern utan har också en inbyggd RGB LED-belysning.

Den inbyggda RGB LED-belysningen kan kontrolleras med hjälp av Cerwin-Vega RPMLED-systemet. Det ger dig möjlighet att skapa olika färg- och ljuseffekter för att anpassa och förbättra utseendet på din Cerwin-Vega RPM10 subwoofer.

Cerwin-Vega RPM10GRLB högtalargaller är tillverkat av hållbara material för att erbjuda ett effektivt skydd för din subwoofer samtidigt som det ger en stilren och elegant look. Det är en praktisk och estetiskt tilltalande lösning för att förbättra både ljudkvaliteten och utseendet på din ljudanläggning.

Oavsett om du är en entusiastisk musiklyssnare eller en professionell ljudtekniker, kommer Cerwin-Vega RPM10GRLB högtalargaller med inbyggd RGB LED att lägga till en visuell dimension till din ljudupplevelse och ge en imponerande estetisk effekt.