Cerwin-Vega RPMDLED

  • 895 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: RPMDLED
Dela

Cerwin-Vega RPMDLED är en app-styrd digital LED-kontroll som är utformad för att fungera med Cerwin-Vegas SMF4-serie högtalare. Med denna kontroll kan du enkelt styra och anpassa olika LED-funktioner på högtalarna för att skapa den önskade atmosfären i ditt ljudsystem.

RPMDLED ger dig möjlighet att styra flera funktioner, inklusive dimmerfunktionen som justerar ljusstyrkan på LED-belysningen. Du kan också välja mellan olika färger och justera ljusstyrkan för att skapa den perfekta stämningen för ditt ljudsystem.

Kontrollen har 6 utgångar med triggerfunktion, vilket gör det möjligt att ansluta och styra flera LED-lampor eller andra enheter. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att skapa olika ljuseffekter och anpassningar i ditt ljudsystem.

Genom att använda Cerwin-Vega RPMDLED får du enkel och bekväm kontroll över LED-belysningen på dina SMF4-högtalare. Du kan skapa en dynamisk och imponerande visuell upplevelse som kompletterar ljudet och förhöjer underhållningen.

Oavsett om du är en ljudentusiast eller en professionell ljudtekniker, ger Cerwin-Vega RPMDLED en praktisk och användarvänlig lösning för att anpassa och kontrollera LED-belysningen på dina SMF4-serie högtalare.