Deaf Bonce MACHETE MFA-5.1000

  • 3 495 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: MFA-5.1000
Dela

Deaf Bonce MACHETE MFA-5.1000 är en premium 5-kanals bilslutsteg som kombinerar kraft och hög kvalitet för att leverera en enastående ljudupplevelse i din bil. Med 500W RMS-effekt för baskanalen och 4x120W RMS-effekt för fullregisterkanalerna ger detta slutsteg dig den flexibilitet och prestanda som behövs för att skapa ett komplett ljudsystem.

Funktioner och fördelar:

  • Kraftfull baskanal: Med 500W RMS-effekt för baskanalen kan du njuta av djup och kraftfull bas som ger din musik liv.
  • Fyra fullregisterkanaler: De fyra fullregisterkanalerna ger 120W RMS-effekt vardera, vilket ger dig möjlighet att producera bra kraft till bak och framhögtalarna.
  • Premium produkt: MFA-5.1000 är en del av Deaf Bonce's MACHETE-serie och erbjuder högsta möjliga kvalitet och pålitlighet.
  • Delningsfilterinställningar: Enkel och noggrann kontroll över delningsfilter gör det möjligt att anpassa ljudet för att passa dina högtalare

Deaf Bonce MACHETE MFA-5.1000 Bilslutsteg är den perfekta lösningen för ett slutsteg för komplett lösning i sin bil. Oavsett om du är en basälskare eller en audiofil som kräver precision i ljudet, kommer detta 5-kanals slutsteg att uppfylla dina förväntningar.