Deaf Bonce Machete MM-50

  • 695 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: MM-50
Dela

Deaf Bonce Machete MM-50 är ett kraftfullt mellanregister från Deaf Bonce's Machete-serie. Med en storlek på 5.2 tum och en effekttålighet på 80W RMS levererar den imponerande ljudprestanda för ditt ljudsystem.

Detta mellanregister har en imponerande frekvensrespons på 120 till 16000 Hz, vilket ger en bred och detaljerad ljudåtergivning över hela registret. Dess 4 Ω impedans gör det enkelt att ansluta till de flesta förstärkare.

Med en resonansfrekvens på 117 Hz och en QTS-värde på 0,70 erbjuder MM-50 en välbalanserad och exakt ljudkvalitet. Dess 1-tums talspole och 3,5 liters Vas-värde bidrar till att hantera kraften och ge en ren och distorsionsfri ljudåtergivning.

Med en känslighet på 91 dB och ett BL-värde på 4,30 får du hög effektivitet och ljudtrycksnivåer. MM-50 har också en robust konstruktion med en stålram, vilket garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda.

Monteringshålet på 120,5 mm gör det enkelt att installera mellanregistret i de flesta bilar. Med en vikt på 1,92 kg är det också lätt att hantera och montera.

Om du söker efter ett mellanregister med kraftfull prestanda och imponerande ljudkvalitet är Deaf Bonce Machete MM-50 det perfekta valet för att uppgradera ditt ljudsystem och få en otrolig ljudupplevelse i bilen.