Machete Lite ML-12R D2

  • 1 195 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ML-12R D2
Dela

Upplev enastående kraft och lättviktig design med Machete Lite ML-12R D2 från Deaf Bonce. Denna 12-tums subwoofer i Machete Lite-serien ger dig massiv effekt och samtidigt håller en lättare konstruktion än andra subwoofers. Den är skapad för att leverera en imponerande basåtergivning i din bil!

ML-12R D2 har en imponerande kapacitet på upp till 1000 watt och är utrustad med en Dual 2 Ohm Voice Coil som ger dig enastående basljud för din körupplevelse. Den robusta stålramen ger hållbarhet i världsklass, vilket garanterar pålitligt ljud under lång tid.

Med en dubbel 2" talspole och en kraftfull Ferritmagnet har du allt du behöver för att ta ditt ljudsystem till nästa nivå. Dess papperskon och CCAW-röstkåpstråd förstärker ljudkvaliteten och ger dig klar och kraftfull bas. Upphängningen i skum ger ytterligare stabilitet och låter dig njuta av ditt musikval utan distorsion.

Med en RMS-effekt på 500W och en maximal effekt på 1000W levererar ML-12R D2 prestanda i världsklass. Dess robusta stålram ger extra hållbarhet och skydd för högtalaren, vilket säkerställer att den tål tuffa förhållanden och levererar pålitlig bas gång efter gång.

Subwoofern har en impendans på 2+2 Ohm och ett resonansfrekvens på 38.0 Hz, vilket ger dig en imponerande SPL på 88,0 dB. Dess Vas (luftvolym som kopplar till konens fjäderupphängning) på 42.0 L och Qts (total Q-faktor) på 0.46 garanterar en välbalanserad basåtergivning.

Med ett monteringsdjup på 5.3" (136.0 mm) och en utskärningsdiameter på 10.9" (278.0 mm) är ML-12R D2 enkel att installera i din bil. Den rekommenderade kabinvolymen är 50 liter / 1.7 kubikfot, med en portarea på 150 cm / 24 tum och en portlängd på 62 cm / 24.4 tum.

Machete Lite ML-12R D2 från Deaf Bonce erbjuder den perfekta kombinationen av kraft och lättvikt, vilket ger dig imponerande basåtergivning i din bil. Med högkvalitativa komponenter och innovativ design levererar den överlägsen ljudkvalitet och prestanda som överträffar förväntningarna. Ge din musik den bas den förtjänar med Deaf Bonce Machete Lite ML-12R D2!