Plug&Play baspaket EM-BMWF1 till BMW

  • 8 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: PPBMW-104
Dela

Plug & Play uppgraderingspaket för BMW med BASE stereo Det minsta stereopaketet som följer med BMW kallas för BASE stereo. I dessa fall levereras bilarna utan separata diskanthögtalare, med endast en fullregisterhögtalare i varje dörr. Under framsätena hittar du 6,5" subwoofers, medan de större stereopaketen har 8" subwoofers. Sist men inte minst är det huvudenheten som driver allt från högtalaren och INTE en extern förstärkare. Så det krävs en fullständig uppgradering för att få en dold stereouppgradering som verkligen rockar.


Steg 4 GRUNDLÄGGANDE Stereouppgradering

Detta paket kan betraktas som din biljett till ett Axton DSP-system, en värld med mycket bättre ljudkvalitet än BMW-standardstereon.


Ett perfekt uppgraderingspaket för dig som vill förbättra ljudet på ett enkelt sätt med mer effekt och samtidigt ger möjligheter till utbyggnad.( tex ytterligare ett steg till basarna). Axton A542DSP ansluts till bilens originalstereosystem med ett Plug & Play-kabelset. Inga extra strömkablar behövs och förstärkaren kan enkelt installeras gömd i instrumentbrädan varhelst det finns ledigt utrymme.
En sådan förstärkare fortsätter att driva alla högtalare i bilen med mycket mer kraft än originalet. Magin händer fortfarande i förstärkarens DSP.
Ett DSP-system tillåter mycket detaljerad anpassning av varje förstärkarkanal med allt från equalizers, exakta delningsfrekvenser och tidskompensation för att nämna några.

Originalhögtalarna från BMW med minsta stereoanläggning har ingen separat diskanthögtalare. Genom att använda EMPHASER med en diskanthögtalare ( plastramen som diskanten ska sitta i finns att köpa hos BMW) får du en egen dedikerad diskanthögtalare. Detta resulterar i mycket tydligare röster och sång. I en uppsättning som denna, med att behålla de ursprungliga grunderna som tidigare, kommer detta att införlivas i vad som faktiskt ser mer ut som ett bra 3-vägssystem med subwoofrarna som tar hand om det lägre frekvensområdet.

Om du letar efter en komplett totaluppgradering rekommenderar vi att du tittar på de dyrare BMW uppgraderingspaketen som vi på dBAkuten har satt ihop.
Enkel uppgradering med mer bas! Om du först har installerat en Axton-förstärkare i din bil är det automatiskt mycket lättare att koppla in valfritt grundpaket, till exempel det du hittar här.

Axton A542DSP har 6-kanaler lågnivå ut.


Detta ger fördelar som:
Det finns inte längre ett behov av en avancerad extern hög till lågnivå adapter
Det finns ingen anledning att skarva i originalkablarna

Mycket bättre justeringsmöjligheter för bassignalen också En "renare" bassignal i basförstärkaren

En annan fördel är att du kan streama rakt in i DSP med BT samt justera alla inställningar med en APP som man laddar ner

 

Passar följande bilmodeller:

  • 2 serien (Typ F22/23/45/46/87)
  • 3 serien (Typ F30/31/34)
  • 4 serien (Typ F32/33)
  • 5 serien (Typ G30/31)
  • 6 serien (Typ F06/12/13)
  • X1 serien (Typ F48/49)
  • X2 serien (Typ F39)
  • X3 serien (Typ F25/G01)
  • X4 serien (Typ F26)

 

Högtalare - EM-BMWR1

Eftermonterade på några minuter, förvandlar dessa avancerade högtalare din BMW till en konserthall. Perfekt matchning av individuella komponenter kulminerar i en fantastisk ljudupplevelse som har saknats i din BMW – röståtergivning som känns naturlig, dynamisk respons, och fin skärpa i högfrekvensområdet. Komponenterna i dessa BMW-högtalare inkluderar ett aluminiummembran med akustisk precision, gummiomslutning och Connex centrerand spider, en perfekt passande pressgjuten aluminiumkorg med kraftfull magnet.

Sätesbasar - EM-BMW3SUB

Uppgradera  ljudet på din BMW med en kraftfull bas.
 
Enkel installation med separat hölje EM-BMW3SBC
Musikutgång 300 W
frekvenssvar 35 Hz - 250 Hz
impedans 2 ohm
känslighet 86 dB
installationsdiameter 192 mm
installationsdjup 31 mm

 

DSP - A544DSP

AXTON A544DSP är en kraftfull DSP-förstärkare med 10 konfigurerbara kanaler, idealisk för ljudanpassning i din bil. Varje kanal erbjuder parametrisk EQ, delningsfilter och fördröjningskorrigering. Den integrerade Class A/B-förstärkaren ger 4 x 25 W RMS, med 6 preout-utgångar för externa förstärkare. Användarvänlig app-kontroll gör inställningarna enkla. Med möjlighet att ansluta till andra AXTON DSP-förstärkare kan du få upp till 20 DSP-kanaler. Gränssnittet ABT50 ger Hi-Res Audio-uppspelning.

 

Plug&Play kabel - N-A480DSP-ISO5

Används för att ansluta extern ljudutrustning i bilar med originalradio, till exempel för att få en signal till en extern förstärkare eller ljudprocessor/DSP. Ansluts som ett mellanstycke på bilens ledningar, och eliminerar modifiering/kapning i bilens originalledningar.

Observera att detta inte är samma sak som ISO-övergång och bör inte användas när spelaren byts ut.Denna kabelsats gör att du inte behöver klippa bilens ledningar utan du måste klippa/skarva nödvändiga kablar till detta set själv.