Plug&Play paket EM-VWF1 Till T5

  • 6 695 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: PPVW-101
Dela

Uppdateringspaket för alla som vill ha mer och bättre ljud i sin Transporter utan större ingräpp
Genom att kombinera Axton A542DSP med vårt Plug & Play-kabelset kan du enkelt frigöra din bils verkliga ljudpotential.
Audio

Upgrade Pack ger mer kraft till originalhögtalarna, vilket låter dig spela högre och med mer kontroll. Förstärkaren har även en integrerad ljudprocessor, vilket också erbjuder ett mycket gott löfte vad gäller ljudkvalitet.
Det finns inga kablar som ansluter batteriet eller kontrollkablar, bara "anslut -> spela musik".

Passar följande bilmodeller:

Volkswagen Transporter T5 2003-2014

Högtalare - Emphaser EM-VWF1

Alla komponenter i detta komponentsystem har valts noggrant och matchats exakt. Woofers aluminiumkon beror på dess hårdhet och den höga naturliga resonansfrekvensen som är idealisk för en detaljerad och extremt låg förvrängningskvalitet i det avsedda användningsområdet.
Den 28 mm silke dome diskanten övertygar med sitt lysande ljud och förmågan att producera även de finaste musikaliska detaljerna.
Kärnan i systemen är de genomarbetade designade delningsfiltrerna: delarna har definierats i intensiva testserier i laboratoriet såväl som i fordonet för att uppnå bästa möjliga fasning av diskanthögtalarna och woofrarna i delningsfrekvensbandet.
Resultatet är uppslukande musikalisk njutning med levande naturliga röster och instrument och deras positionering på det imaginära ljudbilden samt ett imponerande ljuddjup. EMPHASER önskar dig mycket kul med detta enastående högtalarsystem.

  • Plug & Play 2-vägs komponentsystem för Volkswagen T5
  • Bilspecifika Plug & Play-terminaler
  • Delning med 12 dB / 12 dB Filter @ 5000 Hz
  • Aluminium Woofer-kon för bästa ljudprestanda
  • Gummi Surround
  • 30 mm talspole före detta
  • Motor med hög effektmagnet
  • 28 mm Silk Dome Tweeter

DSP - A544DSP

AXTON A544DSP är en kraftfull DSP-förstärkare med 10 konfigurerbara kanaler, idealisk för ljudanpassning i din bil. Varje kanal erbjuder parametrisk EQ, delningsfilter och fördröjningskorrigering. Den integrerade Class A/B-förstärkaren ger 4 x 25 W RMS, med 6 preout-utgångar för externa förstärkare. Användarvänlig app-kontroll gör inställningarna enkla. Med möjlighet att ansluta till andra AXTON DSP-förstärkare kan du få upp till 20 DSP-kanaler. Gränssnittet ABT50 ger Hi-Res Audio-uppspelning

 

Plug&Play kabel - Axton N-A480DSP-ISO5

Används för att ansluta extern ljudutrustning i bilar med originalradio, till exempel för att få en signal till en extern förstärkare eller ljudprocessor/DSP. Ansluts som ett mellanstycke på bilens ledningar, och eliminerar modifiering/kapning i bilens originalledningar.

Observera att detta inte är samma sak som ISO-övergång och bör inte användas när spelaren byts ut.Denna kabelsats gör att du inte behöver klippa bilens ledningar utan du måste klippa/skarva nödvändiga kablar till detta set själv.