M/stalk lead-KENWOOD-Vaux disp

  • 95 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: PC99-KEN
Dela

Autoleads PC99-KEN är den perfekta lösningen för att bevara dina rattstyrningsfunktioner när du uppgraderar din Kenwood-bilradio. Den här adaptern är utformad för att vara kompatibel med både äldre och nyare fordon och erbjuder en smidig integrering av din Kenwood-enhet.

Den här adaptern ger dig alternativet att ansluta via DIN-kontakten för bilar som har denna typ av utgång. Om din Kenwood-enhet inte har en sådan utgång kan du istället koppla in den blå kabeln till din isokablage för stereon och följa märkningen "steering remote." På så sätt kan du bevara kontrollen över din Kenwood-radio direkt från ratten, vilket ökar både bekvämlighet och trafiksäkerhet.

Det är viktigt att notera att Autoleads PC99-KEN är en universell adapter och bör kompletteras med en bilmodellsanpassad modell för att säkerställa en smidig och problemfri installation i ditt specifika fordon. Kombinderas med rattstyrningskablage som börjar med PC99 för en passande lösning.

Med Autoleads PC99-KEN rattstyrningsadapter kan du njuta av din Kenwood-bilradio utan att offra rattstyrningskontrollen. Detta är ett värdefullt tillbehör för att behålla funktionaliteten och bekvämligheten i din bil.