Deaf Bonce 2x12" LOUD AS HELL låda

  • 6 890 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: DB-SA272D1Newbox
Dela

Deaf Bonce 2x12" LOUD AS HELL låda - Kraft och stil i perfekt harmoni!

Ge ditt ljudsystem en ordentlig uppgradering med vår Deaf Bonce 2x12" LOUD AS HELL låda. Denna imponerande baslåda kombinerar kraftfull prestanda med en visuellt tilltalande design för att ge dig den ultimata basupplevelsen.

Med två 12" basar som har en imponerande RMS-effekttålighet på 3000W var, kommer denna baslåda att skaka om ditt lyssningsrum med en djup och kraftfull basåtergivning. Den långa slaglängden hos basarna gör att de kan återge basfrekvenser på ett optimalt sätt, och med en effekttålighet på 1500W RMS får du en otroligt stark och klar ljudupplevelse. Tack vare de högkvalitativa USA-talspolarna kan du vara säker på att du får den bästa ljudkvaliteten och pålitligheten.

dBVox 2x12" baslådan är inte bara kraftfull, den är också oerhört snygg. Med en stolt LOUD AS HELL logga broderad på ovansidan ger den en tuff och imponerande look. Den är byggd i 25mm MDF, vilket ger en stabil konstruktion och minimerar vibrationer. Den överdimensionerade portarean förhindrar flåsljud och ger en ren basåtergivning. Dess avstämning till 35Hz ger en imponerande basrespons och möjlighet att återge låga frekvenser med precision och kraft.

Upptäck kraften och stilen hos Deaf Bonce 2x12" LOUD AS HELL låda och ta din basåtergivning till nya höjder. Med imponerande prestanda och en snygg design kommer denna kombination av kraftfulla basar och en solid baslåda att ge dig en ljudupplevelse utöver det vanliga.