Vibe BlackDeath Pro 8M med slutsteg

  • 7 795 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: 2par-BDPRO8M-V9_Amp
Dela
Specifikationer för 1st midbas

Vibe BlackDeath Pro 8M

BlackDeath 8 Inch Pro Audio Midrange bashögtalare är designad med utmärkt mellanbasrespons i åtanke. En halvpressad papperskon har hög känslighet och låg rörlig massa för monstruös utmatning. Dubbla tygram ger snabb, exakt dämpning av konen med fantastisk basrespons. BlackHole Dustcap ökar den effektiva konytan för högre SPL och skapar extrem volym.
BlackDeath sortiment

VIBE Audios BlackDeath-sortiment handlar om att ta saker till det extrema och skapa produkter så galna att de inte har någon rätt att existera. BlackDeath handlar inte bara om att tänja på gränserna för ljudinnovation, det handlar om att förinta dem.

I många år har människor efterfrågat koaxial- och komponenthögtalare som är värda att bära BlackDeath-logotypen, och efter omfattande utveckling är Vibe stolta över att släppa BlackDeath Pro Audio-sortimentet.

BlackDeath Pro Audio-högtalarna kommer från PA-högtalardesign och klarar enorma ljudtrycksnivåer, vilket betyder volym som du aldrig har hört förut. Perfekt för tävlingsanvändning eller för dig som bara vill spela sin musik högt och stolt.

 


Apocalypse AAB-1200.2D

AAB-1200.2D är ett oerhört kraftigt 2kanaligt KlassD slutsteg i kompakt utförande. Passar den som vill spela extremt högt med kraftiga midbasar. Med hela 2x1200W rms i 1ohm så kan man driva upp till 8st 4ohms midbasar mer en fullt ut.