Apocalypse AP-M60SQL Storpack

  • 9 560 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: AP-M60SQL-8par
Dela

PAKETPRIS! 

Apocalypse AP-M60SQL är ett 6,5-tums mellanregister från Deaf Bonce i deras prestanda-serie Apocalypse. Denna högtalare erbjuder en hybridupplevelse mellan Sound Quality Level (SQL) och Sound Pressure Level (SPL), vilket resulterar i en balanserad ljudåtergivning med möjlighet att öka volymen och kraften när det behövs.

Med en rekommenderad frekvensomfång på 110 Hz till 8000 Hz är AP-M60SQL optimerad för att leverera detaljerat och välbalanserat ljud i mellanregisterområdet. Det ger en lugnare ljudbild än rena SPL-högtalare, vilket gör det till ett bra val för de som vill ha HiFi-ljud och samtidigt kunna ösa på lite extra vid behov.

Med sin robusta konstruktion och hög effekttålighet på 150W RMS kan AP-M60SQL hantera höga ljudnivåer utan att förlora ljudkvaliteten. Det är en pålitlig och kraftfull högtalare som ger en imponerande ljudupplevelse.

Sammanfattningsvis är Apocalypse AP-M60SQL ett mellanregister som kombinerar både SQL och SPL-egenskaper. Den erbjuder en balanserad ljudåtergivning med möjlighet att leverera hög volym och kraft när det behövs. Det är det perfekta valet för de som söker HiFi-ljud och samtidigt vill kunna ge lite extra energi åt sin musik.