Apocalypse DB-3012D2R 2x12" LOUD AS HELL låda

  • 12 490 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: DB-3012D2RNewbox
Dela

Apocalypse DB-3012D1R 2x12" LOUD AS HELL låda - Kraft och prestanda i enastående harmoni!

DeafBonce har gjort sig ett namn som märket som tagit billjudsvärlden med storm, och med Apocalypse DB-3012D1R får du uppleva deras legendariska kraft och prestanda. Denna imponerande baslåda levereras med två DeafBonce 3012 basar och levererar enastående ljudkvalitet och maxade ljudnivåer.

Med imponerande 2800W RMS effekttålighet och en kraftfull 3" talspole är DeafBonce 3012 basen byggd för att klara de mest brutala påfrestningarna och leverera enastående ljudnivåer. Den är konstruerad med hållbara material för att säkerställa långvarig prestanda och en imponerande basåtergivning som tar din musik till nya höjder.

dBVox 2x12" lådan som medföljer är inte bara kraftfull utan också visuellt tilltalande. Med en LOUD AS HELL logga broderad på ovansidan får du en baslåda som verkligen sticker ut. Den är byggd i 25mm MDF för att säkerställa en solid och vibrationsfri konstruktion. Den överdimensionerade portarean eliminerar flåsljud och ger dig en ren och distinkt basåtergivning. Med en avstämd frekvens på 35Hz får du en imponerande basrespons och möjlighet att återge de lägre frekvenserna med precision och kraft.

Denna imponerande kombination av Apocalypse DB-3012D1R basar och LOUD AS HELL låda ger dig en ljudupplevelse utöver det vanliga. Med högsta kvalitet och maximal prestanda får du uppleva kraftfullt och fylligt ljud som verkligen tar billjudet till en ny nivå. Ta kontroll över ljudlandskapet och ge din musik den uppmärksamhet den förtjänar med denna fantastiska baslåda.

Måtten på lådan (L x H x D) är 930x400x400, vilket ger dig en kompakt men kraftfull ljudlösning. Ge din bil eller ljudanläggning en riktig upplevelse med Apocalypse DB-3012D1R 2x12" LOUD AS HELL låda från DeafBonce. Välkommen till en värld av kraftfullt och imponerande ljud!