Apocalypse DB-SA2508D1 2x8" dBVox låda

  • 6 085 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: DB-SA2508D1Newbox
Dela

Apocalypse DB-SA2508D1 2x8" dBVox låda - Kraftfull och stilren!

Apocalypse DB-SA2508D1 är en imponerande baslåda som kommer att ge dig kraftfullt och högpresterande ljud i en snygg design. Med sina två 8-tums subbasar och en RMS-effekt på 1600W får du en imponerande basåtergivning som kommer att förbättra din ljudupplevelse.

Denna modell från DeafBonce SA 25-serien är en instegsmodell med enastående kvalitet och prestanda. Den är speciellt utformad för street-bas och har en unik korg- och magnetkonstruktion som är utvecklad av DeafBonce. Den används med en USA-tillverkad talspole för att garantera högsta kvalitet.

dBVox 2x8" är en kraftig baslåda med en snygg dBVox-logga broderad på ovansidan. Den är konstruerad för att rymma två 8-tums basar och kan hantera upp till ca 1500W rms (750W per element) utan att få flåsljud i porten, tack vare den överdimensionerade portområdet. Lådan är byggd i 17mm MDF-material, vilket ger den nödvändig hållbarhet och stabilitet.

Lådan är avstämd till 42Hz, vilket innebär att den kommer att ge dig en djup och välbalanserad basåtergivning. Den optimerade avstämningen bidrar till att ge en imponerande ljudbild och låter dig njuta av musiken med precision och kraft.

Apocalypse DB-SA2508D1 2x8" dBVox låda är en pålitlig och högkvalitativ lösning för alla basentusiaster som söker en kraftfull baslåda med utmärkt ljudprestanda. Oavsett om du använder den för street-bas eller för att förbättra ditt ljudsystem, kommer denna baslåda att leverera imponerande ljudkvalitet och ge dig en häftig ljudupplevelse.