Cerwin Vega Loud 2x8" baslåda

  • 4 495 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: CVLOUD2x8
Dela

Cerwin Vega Loud

Ett Paket som levererar reptilsnabb och kraftfull bas. Detta uppnås genom den extra stora och långa porten i lådan och tack vare den kan dessa 8" basar matcha större basar utan problem. Det lilla men kraftfulla slutsteget är lätt att gömma undan om så önskas för en stilren installation. I detta baspaket har vi valt att använda oss av basar med dubbla 4Ohm talspolar, För bästa prestanda skall man välja 2Ohm på impedansväljaren för att sedan koppla basarna parallellt och då landar den slutgiltiga impedansen på 1Ohm där slutsteget lämnar maximal prestanda. 

 

Innehåll:

 

  • 1 st slutsteg Cerwin-Vega B51
  • 2st bas Cerwin-Vega VEGA 8"
  • 1st tomlåda Cerwin-Vega 2x8"

Nyhet! Cerwin-Vega B1 
STEALTH-slutstegen i BOMBER-serien från Cerwin-Vega Mobile skapar oändliga installationsalternativ. Glöm utrymmesbegränsningar, dessa diminutiva slutstegen genererar stor kraft så låt dig inte luras av den lilla storleken. Den minsta modellen, monoblocket B1 mäter endast 6,61" X 4,02" X 1,4" samtidigt som de levererar fantastiska 500 x 1 @ 1Ω W RMS.
 
Stealthbomber-slutstegen är utrustade med en extra direkt högnivå-ingång med justering och kan användas med alla bärbara MP3-spelare, smartphone eller surfplatta. Designad med den senaste klass D IR chipset teknik och innesluten med en aluminium kylfläns av hög kvalitet, så tar stealthbomber-slutstegen små slutsteg till en högre nivå!
 
Med slutstegen i Stealthbomber-serien från Cerwin-Vega Mobile, är möjligheterna oändliga för ljudsystem oavsett om det är i ett traditionellt fordon, en ATV / UTV, eller båt / marina applikationer!
 
Egenskaper: 
Ultrakompakt höggdensitets-chassi med med aluminiumlegering
Klass D IR Chipset med DirectFET/MOSFET-utgångssteg
IC Audio Driver ger överlägset överbelastningsskydd
Justerbart 12dB delningsfilter och Vega Bass Boost 18dB @ 45Hz

 

2st Cerwin-Vega VEGA 8"

Cerwin-Vega VEGA 8" 750W MAX

 

När folk tänker på Cerwin-Vega Mobile, så brukar folk tänka på vår signaturröda gummiupphängning som har funnits i 60 år! Vi fortsätter att arvet med införandet av vår nya VEGA-basar. En helt ny design och robust egenutvecklad gjuten VEGA- korg är grunden för de nya VEGA-basarna.

 

För enklare installation har en helt ny integrerad funktion för impedansval lagts till. VEGA-basarna erbjuds i 8", 10", 12", och 15" storlekar så oavsett hur stort eller litet i ett utrymme du har att arbeta med, så har VEGA-serien något för dig!