Deaf Bonce Sylvester 4x6.5" LOUD AS HELL planka

  • 5 375 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: AP-M61SENewbox
Dela

Deaf Bonce Sylvester 4x6.5" LOUD AS HELL planka - En imponerande raggarplanka med kraftfulla prestanda!

Deaf Bonce Sylvester planka är utrustad med fyra 6.5-tums midbasar och två diskanter, vilket ger dig en kraftfull ljudupplevelse. Denna planka ingår i Deaf Bonce Apocalypse Sylvester-serien och erbjuder enastående prestanda till ett förmånligt pris.

Mellanregistren i Sylvester-serien är kända för sin kompetens och imponerande prestanda. De är utrustade med extra stora magneter som ger dem en fördel gentemot många konkurrenter på marknaden. AP-M61SE-mellanregistret i denna planka har en större kon-area än AP-M61SL-modellen, vilket ytterligare förbättrar dess ljudprestanda.

Frekvensområde för komponenterna i denna planka är 120-8000 Hz, vilket ger en bred täckning av mellanregister och diskantljud. Den medföljande Neodymium-tweeter från Deaf Bonce Hannibal-serien erbjuder hög ljudkvalitet och kraftfulla prestanda. Dess horndiskant är kompakt och enkel att installera samtidigt som den levererar högt och kraftfullt ljud.

Med plankan medföljer 2-vägs delningsfilter för att säkerställa en korrekt delning av ljudet mellan mellanregistren och diskanterna. Brytfrekvenserna för delningsfiltret är 4000 Hz vid 2 ohm med en lutning på 12 dB per oktav.

Denna sluten planka är byggd i kraftig MDF-material för att vara robust och pålitlig. Den har en terminal på baksidan för enkel anslutning.

Sammanfattningsvis erbjuder Deaf Bonce Sylvester 4x6.5" LOUD AS HELL planka en imponerande ljudupplevelse med sina kraftfulla mellanregister och högpresterande diskanter. Med en solid konstruktion och prisvärda komponenter är denna planka ett utmärkt val för alla som vill ha en kraftfull och snygg ljudlösning i sitt fordon.

 

OBS! paketet säljes som byggsats
Lådans diskant hål kan vara mindre än levererade diskanter. Detta är för de flesta diskanter skall kunna användas i medföljande universal-låda. Därför kan det behöva användas en rasp eller liknande för att vidga hålet till perfekt passform.