Excursion SXT12 D4

  • 6 395 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: 2xSXT12D4Box
Dela

TRANSFORMER ... ofta diskuterad, ofta avvisad, alltid svår, alltid otillgänglig. Men tiden står inte stilla. Den tid då allt större förstärkareffekt erbjuds till allt lägre priser och därmed ställer nya krav på nybörjar- och mellanklasssubwoofers är inte bara nuet på EXCURSION. Idag kräver en ny kategori av subwoofers som tar hänsyn till nya krav på prisvärd prestanda och är byggda för dem. Subwoofers som kan göra lika billigt och prisvärt det som tidigare var överklassen och därmed drar i nivå med den tekniska utvecklingen av förstärkare. Det är dags för en ny generation och vi presenterar dig denna T-generation av 8/10/12" SXT-TRANSFORMATORER mellan våra välkända pelare i REFERENCE- och EXCELLENCE-serien.

Nyckeln till Generation T var att överskrida gränserna för korggeometri i plåt för att på ett tillförlitligt sätt kunna montera motorer upp till 350 oz över denna gräns för första gången och därmed öppna dörren till överklassprestanda med större 3" spolar. På denna nya, kostnadsbesparande plattform sattes målet omedelbart att dominera dessa nya gränser utan ytterligare kompromisser men med ekonomisk kalkyl.

Vi lindar på vår beprövade och ventilerade spolhållare i aluminium med ren OFC-koppar upp till en lindningshöjd på 45 mm och med denna generation SXT med jämförbart stora motorer överträffar vi redan parametrarna för de första generationernas SXE- och SXX-serier, som är flera gånger dyrare . Nya krav på centrering finns här i en dubbelversion med förstärkt linjär NOMEX-centrering perfekt låst i flera skruvade ringar och blodröd design. Accenter som går igen i sömmarna på de överdimensionerade högdensitetspärlorna och bokstäverna. Naturligtvis kan alla andra välkända EXCURSION-standarder hittas på SXT med våra massiva 8GA/10mm² högströmsterminaler och här med en 300oz dubbelstackmotor som, med en nödvändig förlängd polplatta och dess överdimensionerade ventilationsöppningar, utstrålar charm av en trumrevolver som du bara vill ska laddas.

TRANSFORMER eller Generation T står för ett motto och förvandlingen till en ny era av subwooferproduktion. Med monteringsmåtten för en formgjuten korg har vi överskridit gränserna med vår T-korg och använder denna T-korg med kraftfulla stämplade märkeslogotyper och effektiv ventilation i det övergripande konceptet 2020 som en plattform för vår SXR -REFERENS, SXT - TRANSFORMER och SXE - EXCELLENCE subwoofers. Följ oss in i Generation T, men se upp att vår SXT kan missförstå ditt motto och oavsiktligt förändra formen på ditt fordon också.

 
Sedan 2014 har EXCURSION erbjudit ett sortiment av högtalare, subwoofers och förstärkare som är genomtänkta i praktiken och bygger på ingenjörskonst med över 30 års erfarenhet. Innovationer och förbättringar kan hittas från de mest olika tävlingsformaten från bilstereoföreningarna världen över. Detta urval av den ledande och segerrika högteknologin återspeglas i vår produktion med det tydliga målet att göra den överkomlig för ett brett spektrum av kunder. Prestanda som i.d. Vanligtvis inte tillgängligt för alla kunder... än mindre prisvärt. Med tysk ledning säkerställer våra auktoriserade fabrikspartners att vi åtminstone uppfyller de standarder inom produktion och bearbetning som krävs av ett tyskt specialvarumärke.
 
Förutom ett oslagbart pris-prestanda-förhållande, är den praktiska "FORM FÖLJ FUNKTION"-metoden den självförklarade filosofin och målet med EXCURSION. För en "bättre" ifrågasätts ständigt och kommer tillbaka till testet. Så här skapas ultrakompakta högteknologiska SMD- eller CHIP-baserade bilförstärkare. Unika högtalarsystem. Moderna, genomtänkta plug & play-koncept som löper sammanhängande från OEM-anslutningen till högtalaråtergivningen och samtidigt behåller full energisk flexibilitet. Att hålla ytterligare expansionssteg öppna för våra kunders investeringar och att kunna strömma förlustfri high-end musik från smartphonen med valfria digitala flerkanalsprocessorer eller Bluetooth-anslutning. Överbryggar klyftan mellan rent ljud och digitalologi men undviker dyra återvändsgränder.
 
I selektivt samarbete med de ledande teknikpartnerna världen över garanterar vi som EXCURSION vad som är traditionellt för oss när det gäller värde och maximen för våra produkter. En maxim utan att låta våra kunder betala för typiska överdrivna marknadsföringsäventyr, lobbying eller populistiska troll. Vi har försökt mycket hårt för att säkerställa att våra produkter också kan vara attraktiva utan att halvnakna kvinnor dansar. Vi förstår våra konkurrenter och hävdar när du har utvärderat din installerade investering i ditt fordon. Var säker med våra konkurrenskraftiga gener