Pioneer AVH-Z5200DAB

  • 6 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: AVH-Z5200DAB
Dela

2-Dins multimediaspelare med 6,8-tums tydlig, resistiv multipekskärm med enkel smarttelefonuppkoppling via USB-kabel som stöder Apple CarPlay och Android Auto, DAB/DAB+ Digital Radio, Waze (via Apple CarPlay/Android Auto), Bluetooth och en 13-bands grafisk equalizer

Kraftfull underhållning till din bil.

2-Dins AVH-Z5200DAB låter dig ansluta till en kompatibel iPhone eller Android-telefon med hjälp av en USB-kabel, vilket gör att du kan kontrollera Apple CarPlay, Android Auto, WebLink och Waze (via Apple CarPlay eller Android Auto) från instrumentpanelen på ett bekvämt och säkert sätt. Den spelar upp digital DAB/DAB+-radio, ljud-/videoinnehåll från CD, DVD och USB-enheter.

 

Dessutom har den här AV-spelaren Bluetooth, så att du kan direktuppspela din musik eller ringa samtal handsfree via en trådlös anslutning.

 

Uppgradera din musik med högkvalitativa ljudfunktioner: en 13-bands grafisk equalizer, auto EQ och tidsförskjutning gör att du kan anpassa ljudinställningarna efter dina egna önskemål.

 

Specifikationer

CarPlay
CarPlay
ring handsfreesamtal, lyssna på musik och skicka SMS med röststyrning eller via pekskärmen för en överlägsen iPhoneupplevelse i bilen.
 Android Auto
Android Auto
Utökar Android-plattformen till bilen på ett sätt som är utformat för körning och automatiskt ger dig användbar information organiserad i enkla kort som visas precis när de behövs. Utformat för att minimera distraktionsmomenten så att du kan fokusera på vägen. Android Auto är kompatibelt med Android-telefoner med Android 5.0 (Lollipop) eller senare. Android Auto kanske inte är tillgängligt på alla enheter och är inte tillgängligt i alla länder eller regioner.
 
 Waze
Waze
Waze är en social GPS-/navigeringsapp som erbjuder kartor, information om trafik och annat i realtid. Du kommer åt appen på den stora skärmen på Pioneers kompatibla multimediaenheter.
 
WebLink 
 WebLink

Den nya WebLink-appen utökar underhållningssystemet för bilen med en fantastisk värld med appar. Njut av musik, videor och annat uppkopplat innehåll som är personligt och drivs av din telefon och molnet.

 DAB+

DAB+

 

Njut av att enkelt kunna lyssna på dina favoritradiostationer med kristallklar digital kvalitet tack vare integrerad tuner för digitalradio.

 Tick Mark

Tick Mark
Tillverkarna måste uppfylla minispecifikationerna, vilket verifieras i oberoende testning. Alla Pioneers produkter som använder denna Digital Radio Tick Mark har klarat oberoende testning så att du kan känna dig trygg när du köper dem.

 Bluetooth<sup>®</sup>

Bluetooth® Följ lokala körlagar med inbyggd Bluetooth (HFP). Bredband-tal handsfree-samtal, trådlös ljudströmning (A2DP) med artist-, album- och låtsökning, enkel parning och kontrollljud (AVRCP), trådlös Bluetooth®-teknik har gjort livet i fordonet säkrare och bekvämare.

 iPod-/iPhone-kompatibilitet

 iPod-/iPhone-kompatibilitet

Med iPod och iPhone Direct Control kan du hantera din i-enhet direkt från bilens instrumentpanel och njuta av ett överlägset ljud.

 Siri Eyes Free

Siri Eyes Free


använd Siri i din iPhone via ljudanläggningens högtalare och externa mikrofon

 Kompatibel med Android
Kompatibel med Android

Anslut och lyssna på musik på din enhet utan behov av en app

 Spotify

Spotify
Med Spotify kan du bara ansluta din smartphone för att enkelt bläddra bland dina spellistor, album, spår och artister med reglagen på huvudenheten.

 Dual Camera Input

Dual Camera Input


Med dubbla kamerainmatningar kan du lägga till en bakåtkamera (bakåtvänd) och framåtvänd kamera som kan hjälpa till med synlighet framifrån och bak, bogsering eller parkering.

 Flerfärgsbelysning

Flerfärgsbelysning

Matcha skärm- och tangentbelysningen till bilens interiörbelysning med en rad oändliga färgkombinationer.

 USB-ingång

USB-ingång

Anslut valfri enhet med en USB-gränssnittskabel för att ladda enheten eller lyssna på tydligt, klart ljud.

 FLAC

 FLAC

Lyssna på digitala, förlustfria FLAC-ljudfiler i bilen med uppspelning med CD-kvalitet, utan att behöva konvertera.

 13-bands grafisk equaliser

13-bands grafisk equaliser

 

Anpassa ljudutmatningen ingående för en musikupplevelse skräddarsydd efter dina preferenser.