Xcelsus XPL-kit 1 par 8"

  • 3 295 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: 8XPL-kit+
Dela

Skapa en Ljudupplevelse Utöver Det Vanliga med Xcelsus SQL Ljudpaket

Upptäck Xcelsus SQL-ljudpaketet - den ultimata lösningen för ljudentusiasten som strävar efter överlägsen ljudkvalitet och kraft. Detta paket innehåller tre kritiska komponenter som arbetar i harmoni för att ge dig en ljudupplevelse som tar ditt favoritljud till en helt ny nivå:

Xcelsus XPLM8 Midbasar: Xcelsus XPLM8 är ett par kraftfulla 8-tums midbasar som är perfekta för den ljudentusiasten som vill ha det bästa av båda världar: exceptionell ljudkvalitet och hög effekttålighet. Dessa midbasar är designade i Sverige och utrustade med en mängd imponerande funktioner för att leverera en ljudupplevelse utöver det vanliga. Med sin non-pressed paper cone och fas plug får du inte bara högkvalitativt ljud, du får också enastående precision och detaljrikedom.

Xcelsus XPLT28W Diskant:
Xcelsus XPLT28W är en 28mm softdome-diskant som ger dig det eftertraktade mjuka ljudet samtidigt som den har en extremt hög verkningsgrad. Den här diskanten gör det möjligt för dig att spela högt med minimal distortion, vilket är avgörande för ljudkvaliteten i ditt system. Oavsett om du föredrar att lyssna på finstämda detaljer eller pumpa upp volymen till max kommer XPLT28W att leverera en ljudupplevelse som imponerar.

SQL X-OVER XUSX6/8 Delningsfilter:
För att säkerställa att alla komponenter i ditt ljudsystem samarbetar sömlöst inkluderar vi SQL X-OVER XUSX6/8 delningsfilter. Detta filter är utformat för att optimera prestanda genom att styra frekvensfördelningen mellan midbasarna och diskanten. Resultatet är en sammanhängande ljudbild med kraft och klarhet.

Med Xcelsus SQL-ljudpaketet får du inte bara högkvalitativt ljud; du får också flexibilitet att anpassa din ljudupplevelse. Oavsett om du är en ljudentusiast som värdesätter subtila detaljer eller en person som älskar att känna basen i musiken, så ger detta paket dig verktygen för att skapa den ljudupplevelse du önskar.

Egenskaper och Teknisk Information:

- Komponenter: Innehåller 2 stycken 6,5-tums midbasar och en 28mm softdome-diskant för en komplett ljudupplevelse.

- Delningsfilter: SQL X-OVER XUSX6/8 delningsfilteret optimerar frekvensfördelningen för en sammanhängande ljudbild.

- Flexibilitet: Perfekt för SQL (Sound Quality & Loudness) -byggen, vilket ger både kvalitetsljud och möjligheten att spela högt med minimal distortion.

Xcelsus SQL-ljudpaketet är det ultimata valet för dig som värdesätter högkvalitativt ljud och vill ta din musiklyssning till nästa nivå. Skapa en ljudupplevelse utöver det vanliga med detta omfattande paket och njut av musiken som aldrig tidigare.