CTMULTILEAD.2-L

  • 89 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: CTMULTILEAD.2-L
Dela

CTMULTILEAD.2-L är en universell anslutningskabel för huvudenheter (head units) som är kompatibel med flera olika märken och modeller, inklusive Alpine, Beat, Clarion, JVC, Kenwood, LG, Nakamichi, Panasonic, Philips, Pioneer, Sony, Zenec och andra kinesiska head units som stöder SWC-lärande (Steering Wheel Control).

Denna anslutningskabel är utformad för att fungera tillsammans med Connects2-serien av rattkontrollgränssnitt. Genom att ansluta denna kabel till ditt fordon och din head unit kan du behålla och använda rattkontrollerna för att styra olika funktioner på huvudenheten, såsom volymjustering, byta låtar och byta radiostationer, utan att behöva ta bort händerna från ratten.

Användningen av denna anslutningskabel möjliggör en enkel och smidig integration mellan ditt fordons rattkontroller och din head unit, oavsett vilket märke eller modell du har. Detta gör det möjligt för dig att behålla bekvämligheten och säkerheten med rattkontrollerna samtidigt som du njuter av alla funktioner och möjligheter som din head unit erbjuder.

CTMULTILEAD.2-L är 80 cm lång och har konstruerats med hög kvalitet för att säkerställa en pålitlig anslutning och långvarig prestanda. Genom att använda denna anslutningskabel kan du dra nytta av de fördelar och funktioner som Connects2 erbjuder när det gäller integration av rattkontroller och head units.