Audio System X-100.4 MD

  • 3 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: X-100.4 MD
Dela

Upptäck prestanda i miniformat med Audio System X-100.4 MD - ett kraftfullt 4-kanals mikrosteg som levererar ljud av högsta kvalitet i en kompakt design.

X-ION-MICRO SERIE från Audio System representerar det senaste inom ljudteknik. Med avancerad SMD-teknik levererar detta 4-kanals digitala steg enastående prestanda och ljudkvalitet som kommer att förbättra din ljudupplevelse.

Denna mikroförstärkare är utrustad med variabla subsoniska filter samt highpass-, bandpass- och lowpass-filter. Denna mångsidighet gör att du kan finjustera ljudet efter dina högtalares och din musiks unika egenskaper. Oavsett om du är ute efter kraftfulla basgångar, klara mellanregister eller kristallklara diskanttoner, har detta steg kapaciteten att leverera.

Med upp till 86% verkningsgrad drar X-100.4 MD minimalt med ström medan den ger maximalt med prestanda. Den inbyggda högnivåingången med autostart gör den perfekt för plug-and-play-installationer. Det är enkelt att integrera detta steg i ditt ljudsystem och uppleva den förbättrade ljudkvaliteten utan komplicerade inställningar.

Oavsett om du är en ljudentusiast som söker kompakt och kraftfull förstärkning eller om du vill uppgradera ditt befintliga ljudsystem, är Audio System X-100.4 MD det perfekta valet. Upplev musik som aldrig förr med detta avancerade mikrosteg och njut av ljud i högsta klass i varje ton och ackord. 

 

 

Lämplig Plug&Play kabel:

Audio System Z-X-MD-QUAD5-1.5M