Axton A544DSP

  • 3 495 kr

AXTON DSP-förstärkaren A544DSP är inte bara kraftfull när det kommer till funktioner, den är även prisvärd.Med imponerande 10 konfigurerbara kanaler, erbjuder A

Tillgänglig
Artikelnummer: A544DSP

AXTON DSP-förstärkaren A544DSP är inte bara kraftfull när det kommer till funktioner, den är även prisvärd.

Med imponerande 10 konfigurerbara kanaler, erbjuder A544DSP en imponerande ljudanpassning via en användarvänlig app. Om du behöver ännu fler DSP-kanaler, kan ljudsignalen förlustfritt överföras genom den optiska utgången till en annan AXTON DSP-förstärkare som har optisk ingång, vilket ger dig upp till 20 DSP-kanaler. I själva verket, med detta koncept, finns det teoretiskt sett möjlighet att skapa ett oändligt antal DSP-kanaler.

Varje DSP-kanal är utrustad med en parametrisk 15-bands EQ, delningsfilter med upp till 24 dB per oktav, fördröjningskorrigering och faskorrigering. Den reviderade crossovern erbjuder nu tre filteralternativ: Butterworth, Linkwitz och Bessel. Den nya 9-bands INPUT EQ möjliggör anpassning av alla signalkällor till ett identiskt frekvenssvar.

Den integrerade kanaldirigeringen förenklar tilldelningen av kanaler betydligt, vilket tidigare krävde kabeladaptrar vid ingången men nu kan göras med några enkla steg i AXTON DSP-appen. Dessutom driver den integrerade Class A/B-förstärkaren 4 utgångskanaler med 4 x 25 W RMS, vilket ger tillräckligt med kraft för en diskanthögtalare i en 2-vägs- eller 3-vägskonfiguration. De ytterligare 6 preout-utgångarna kan enkelt riktas till en extern förstärkare, vilket ger dig en kraftfull kombination med 4 x 25 W plus den valda effekten. Detta system är användbart i flerkanalssystem från många biltillverkare.

Det valfria plug & play-anslutningskabeln är också prisvärd och täcker över 30 olika bilmärken. Med gränssnittet ABT50 har du möjlighet att spela upp Hi-Res Audio eller musik i Studiomaster-kvalitet via A544DSP, om så önskas.