Axton AE402F

  • 299 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: AE402F
Dela

Axton AE402F är en kompakt och kraftfull 10 cm 2-Vägs Koaxialhögtalare som är utformad för att erbjuda en imponerande ljudupplevelse i ditt fordon. Med sina avancerade funktioner och högkvalitativa komponenter är detta högtalarenhet en idealisk lösning för dem som vill uppgradera sitt bil ljudsystem.

En framträdande egenskap hos Axton AE402F är dess kompakt korgkonstruktion i stål som är i Euro-DIN-format. Detta gör installationen enkel och passar perfekt in i standard monteringar. Trots sin kompakta storlek har högtalaren en kraftfull strontium ferritmagnet som ger den den nödvändiga kraften för att producera högkvalitativt ljud.

Högtalaren är utrustad med en lättviktsinjicerad polypropylenkon som säkerställer en exakt återgivning över hela frekvensområdet. Detta innebär att du kommer att njuta av en ljudåtergivning som är klar och detaljerad. För att säkerställa hållbarhet har den även ett polyuretanskummembran.

Diskanten på Axton AE402F är imponerande med sin 13 mm Mylardiskant som är kylt med ferrofluid och en neodymmagnet. Detta ger högtalaren kapacitet att producera detaljerade och klara höga frekvenser.

Sammanfattningsvis är Axton AE402F den perfekta högtalarenheten för dig som vill ha högkvalitativt ljud i din bil utan att kompromissa med plats eller installation. Med dess noggrant utvalda komponenter och avancerade teknologi kommer den att förvandla din bil till en plats där du kan njuta av dina favoritlåtar med enastående kvalitet.

 

  • Kompakt korgkonstruktion av stål i Euro-DIN-format.
  • Kraftfull strontium ferritmagnet.
  • Lättviktsinjicerad polypropylenkon för exakt återgivning över hela frekvensområdet.
  • Polyuretanskummembran.
  • 13 mm Mylardiskant med ferrofluid-kylt neodymmagnet.