Axton ATS-B101C

  • 1 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ATS-B101C
Dela

Imponerande Hi-Fi för nästan alla BMW från AXTON Specific

Hör briljant diskant, känn fyllig bas och njut av det unika designen på den nya AXTON SPECIFIC-högtalarserien. Designad för maximalt hi-fi-nöje i din BMW och fulländad för det väsentliga.

SPECIFIC…

är vårt löfte om att du kommer att få ett system som är anpassat till din bil. Alla komponenter och anslutningar passar perfekt; akustiken är optimerad för din bil. SPECIFIC-serien för BMW-bilar består av totalt åtta modeller. Tre Compos- och Coaxial-system vardera för de olika bilmodellerna, samt två varianter av under-seat-bas med 2 Ohm eller 4 Ohm-spolen.

DISKANT

Utrustad med en analytisk exakt 25 mm aluminiumkon som är inbäddad i en lätt dämpande tygkant, levererar denna diskant exakta musikdetaljer med en extremt tilltalande ljudbild. Dome-geometrin är vald för att ge bästa prestanda i den givna installationspositionen i fordonet. Det innebär att du får en konsekvent högfrekvensnivå och fantastisk rumsdjup över ett stort område i fordonet. Domet är inkapslat i ett stabilt touchskydd i det unika AXTON-designen. För tillförlitlig signalöverföring är kablarna inte bara lödda, utan även försedda med ytterligare skydd mot vibrationer. Dessa åtgärder garanterar en mycket hög hållbarhet.

MIDRANGE

Ljud som går under huden: det är vårt mål. Vi använder en ny membranteknologi, en specialmaterialblandning som består av en akustisk mycket harmonisk och högdämpande pappersmembran med ett belag av extremt hårda kvartskristaller. Dessa kristaller, med sin enormt höga stegrespons, garanterar den önskade precisionen i ljudbilden. Vi kallar detta speciella membran CRYSTAX. Membranet med gummikant, Nomex-spindel och 1"-spolen är säkert monterat i en nydesignad kompositkorg. Den här nya korgen ger utmärkt stabilitet och  ger gott om utrymme för det bakre ljudet att utvecklas och reducera reflexer. Den kraftfulla, men kompakta, neodymmagneten ger den nödvändiga kraften för att leverera ett definierat ljud med imponerande klarhet.

ATS-B101C är kompatibel med följande BMW-modeller:BMW framdörrar:
E63, E64, E81, E82, E84, E87, E88, E90, E91, E92, E93 F10, F11 , F12,
F13BMW bakdörrar:
E91
F10, F11BMW bakre sidopaneler:
E63, E64, E88, E92, E93
F12, F13