Axton ATS-BSUB4

  • 2 695 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ATS-BSUB4
Dela

Undersätets bas ATS-BSUB4 är ett perfekt komplement till de BMW-kompatibla AXTON högtalarsystemen för att skapa en undersätes subwoofer i Retrofit BMW eller byt ut ett fabrikssystem.
Det kraftfulla paret subwoofers är lämpliga för installation under sätena, passar perfekt i de ursprungliga installationsutrymmena och kan enkelt anslutas till originalkontakterna tack vare Plug & Play-anslutningsterminalen.
Bashögtalaren på 20 cm på ATS-BSUB4 är utrustad med en förstärkt version av det nya AXTON CRYSTAX-membranet. Den består av en mycket harmoniskt klingande, mycket dämpande papperskon med en beläggning av extremt hårda kvartskristaller. Med sin enormt höga stegrespons säkerställer dessa kristaller önskad precision i ljudbilden.


Hela den rörliga  enheten - membran med gummiupphängning, Nomex-spindel och 2" talspole (4 ohm) - hålls säkert fast i den nykonstruerade kompositkorgen i den distinkta AXTON-designen. Tillsammans med metallstödet erbjuder korgen utmärkt stabilitet och nästan obehindrad ljudstrålning Den kraftfulla neodymmagneten ger den nödvändiga kraften och en definierad, imponerande kraftfull bas med massor av djup.

Passar:

ATS-BSUB2 är kompatibel med BMW E6x, E7x, E8x, E9x, F0x, F2x, F3x, F4x , F5x, F8x, G11, G12, G30, G31, G38, I8 och MINI modellerna F5x, F60, R60, R61