Ljuddämpningskit för tak

  • 740 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: Dämpkit-tak_S
Dela

LOUD Ljuddämpningskit för tak

Comfort Mat BRONZE 2 mm är en budget vibrationsdämpande mastixmatta för zoner med lätt eller medelstor vibrationsbelastning.
Universellt vibrationsdämpande material med en tjocklek på 2 mm har bra fäste till metall, mastix är gjord av en blandning av speciella polymerer, förstärkt med aluminiumfolie.
Användningen av en modifierad elastomer i sammansättningen av mastiken ger materialet en god mekanisk förlustfaktor, bra fäste, motståndskraft mot miljön och ett kraftigt temperaturstålighet.
BRONZE-seriens mattor är inte rädda för vatten, de har tätnings- och korrosionsskydd och behöver inte värmas upp under installationen.

4st 500 x 700 mm

Används som ett första lager.

 

 

Comfort Mat SOFT WAVE 15 (2:a lager) är ett ljudabsorberande material från den professionella ljudinspelningsstudion, som framgångsrikt används i bilen. Tack vare tillsatsen av polymerer med låg molekylvikt var det möjligt att ge materialet unika akustiska egenskaper och prestanda. Monteringsskiktet är gjort av fuktbeständigt lim.

Soft Wave 15 är ett ljudabsorberande och tätande material som kan ge maximal ljudabsorption i ett brett frekvensområde tack vare den vågiga ytan, den unika kombinationen av en mikroporös elastisk struktur med öppna celler och hög densitet. Materialets "formminne"-funktion, tillsammans med den nödvändiga mjukheten, gör att SoftWave 15 kan installeras även på de trångaste platserna.

2st 700 x 1000 mm

Används som 2:a lager.

 

Obs! Alla bilar är olika mät gärna innan köp för att se om detta passar dig.