Machete MF-8S D2 2x8" dBVox låda

  • 4 085 kr
  • 4 085 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: MF-8SD2Newbox
Dela

Machete MF-8S D2 2x8" dBVox låda - Kompakt och kraftfull basåtergivning!

Machete MF-8S D2 2x8" baslåda är en imponerande lösning för ljudentusiaster som letar efter bra ljudtryck och kraftfull bas i en kompakt form. Med sina två 8-tums basar och en RMS-effekt på 1200W kommer denna baslåda att ge dig en imponerande ljudupplevelse till ett förmånligt pris.

Den 8-tums subbasen i Machete MF-8S D2 är konstruerad för att prestera bra ljudtryck och leverera en bra ljudkvalitet. Med en dubbelstackad magnet och dubbla 2-tums talspolar har denna subbas en imponerande RMS-effekt på 600W, vilket ger dig tillräckligt med kraft för att fylla rummet med djup och dynamisk bas.

dBVox 2x8" är en kraftfull baslåda med en snygg dBVox-logga broderad på ovansidan. Den är speciellt utformad för att rymma två 8-tums basar och kan hantera upp till ca 1500W rms (750W per element) utan att få flåsljud i porten, tack vare den överdimensionerade portområdet. Lådan är byggd i 17mm MDF-material, vilket ger den nödvändig hållbarhet och stabilitet.

Lådan är avstämd till 42Hz för att ge en välbalanserad basåtergivning med bra basrespons och tydlighet. Du kommer att kunna njuta av en imponerande ljudbild och känna varje slag i musiken.

Machete MF-8S D2 2x8" dBVox låda kombinerar stil, prestanda och ett bra pris. Oavsett om du använder den för att förbättra ditt bilstereo eller för att spela upp musik på högre volymer, kommer denna baslåda att ge dig kraftfull och väldefinierad bas som verkligen imponerar.