Avatar 4x6.5" LOUD AS HELL planka

  • 3 875 kr
  • 3 875 kr

Avatar 4x6.5" LOUD AS HELL planka är en imponerande raggarplanka som inkluderar allt du behöver för en kraftfull ljudupplevelse. Denna kompletta byggsats levere

Tillgänglig
Artikelnummer: MTU-61LENewbox

Avatar 4x6.5" LOUD AS HELL planka är en imponerande raggarplanka som inkluderar allt du behöver för en kraftfull ljudupplevelse. Denna kompletta byggsats levereras med en specialdesignad låda, fyra Avatar MTU-61 midbasar, två Avatar TBR-57 diskanter och delningsfilter för optimal prestanda.

Avatar MTU-61LE från Tsunami-serien är en högkänslig midbas som erbjuder enastående ljudstyrka och kvalitet till ett förmånligt pris. Med sin 1,5-tums talspole och 4 ohms impedans kan den hantera en kortvarig effekt på upp till 300 W. Dess kompakta installationsdjup gör den enkel att installera i olika fordon.

Avatar TBR-57 från Buran-serien är en metallisk diskant med en kula i mitten av hornet. Med sin tydliga ljudåtergivning och tilltalande design ger den enastående prestanda till ett rimligt pris. Tillsammans med midbasarna skapar de en balanserad ljudbild med hög ljudvolym och detaljerad återgivning.

De medföljande delningsfiltren bidrar till att optimera ljudåtergivningen genom att säkerställa korrekt delning av frekvenser. Dess egenskaper vid 2 ohm ger en smidig brytfrekvens på 4000 Hz med en lutning på 12 dB per oktav.

Plankan är byggd i robust MDF-material och har en terminal på baksidan för enkel anslutning. Det är viktigt att notera att denna låda är av universalmodell, vilket kan kräva viss bearbetning för att passa de medföljande elementen. Monteringen tar ungefär 1-2 timmar beroende på dina individuella behov.

Med Avatar 4x6.5" LOUD AS HELL plankan får du en komplett paketlösning för att skapa en imponerande ljudanläggning med hög volym och balanserad återgivning. Perfekt för entusiaster som vill ha kraftfullt ljud i sina fordon.


Iso Kablage PC2-12-4

149 kr 149 kr

Peugoet 407

149 kr 149 kr