Avatar PA Box 4x8" LOUD AS HELL planka

  • 3 680 kr
  • 3 680 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: MTU-81LENewbox
Dela

Avatar PA Box 4x8" LOUD AS HELL plankan är en imponerande raggarplanka som levererar kraftfullt ljud. Med 4x 8" midbasar, 2x diskanter och delningsfilter erbjuder denna planka enastående prestanda till ett överkomligt pris.

MTU-81LE är en högkänslig 8" midbas från Avatar's Tsunami-serie. Med en känslighet på 93 dB och en maxeffekt på 300 W, levererar den imponerande ljudnivåer och klarar hög belastning. Den har en 1,5" talspole och en impedans på 4 ohm. Dess kompakta installationsdjup gör den enkel att installera.

TBR-57 är en metallisk diskant från Avatar's Buran-serie. Den har en kula i mitten av hornet för att ge en förbättrad ljudspridning. Med sin traditionella Avatar-kvalitet erbjuder den en behaglig ljudupplevelse till ett rimligt pris.

Plankan är byggd i robust MDF-material och har en terminal på baksidan för enkel anslutning. Den är en sluten konstruktion och har hål för 4x 8" midbasar och 2 diskanter.

Avatar PA Box 4x8" LOUD AS HELL plankan är det perfekta valet för dem som söker en prisvärd raggarplanka med kraftfullt ljud. Med Avatar's Tsunami-serie midbasar och Buran-serie diskanter får du en imponerande ljudupplevelse. Plankan är robust byggd och enkel att installera, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som vill maximera ljudet till en överkomlig kostnad.

 

OBS! Viss bearbetning av lådan kan förekomma samt det är en byggsats.

Lådans diskant hål kan vara mindre än levererade diskanter. Detta är för de flesta diskanter skall kunna användas i medföljande universal-låda. Därför kan det behöva användas en rasp eller liknande för att vidga hålet till perfekt passform