Excursion SHX12D4 2x12" dBVox låda

  • 3 298 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SHX 12.v2 D4Newbox
Dela

Introducerar vår senaste produkt, en imponerande baslösning som kombinerar två Excursion SHX 12" basar i en dBVox 2x12" baslåda. Denna kraftfulla kombination ger legendarisk prestanda och är perfekt för både slutna och portade installationer.

Excursion SHX 12" drivern har en innovativ konstruktion med fem sammanpressade lager av papper/ull med glasfiberförstärkning. Detta ger en naturlig basreproduktion som kommer att imponera på dig. Skumupphängningen ger basen obegränsad rörlighet, medan den stadiga, stansade och ventilerade stålkorgen säkerställer stabilitet och optimal luftflöde. De dubbla högtemptåliga talspolarna består av BASV på aluminium och garanterar pålitlig prestanda även under krävande förhållanden. Bottenplåten är extra stöttad för att säkerställa maximal slagkraft och intern motorkylning. Excursion SHX 12" basarna fungerar optimalt i små slutna lådor eller företrädesvis väldigt kraftfulla portade lådor.

dBVox 2x12" baslådan är byggd för att rymma och maximera potentialen hos de kraftfulla Excursion SHX 12" basarna. Med sin snygga dBVox-logotyp broderad på ovansidan utstrålar den stil och kraft. Lådan är konstruerad som en tomlåda och är speciellt utformad för att hantera kraftiga basar upp till ca 2000W rms (1000W/element) utan att få flåsljud i porten. Den överdimensionerade portarean säkerställer optimalt luftflöde och tryck, vilket ger en imponerande basåtergivning. Lådan är tillverkad av 17 mm MDF-material för att ge en stabil och hållbar konstruktion som kommer att hålla länge.

Med en baslåda som innehåller två Excursion SHX 12" basar får du en kraftfull och fyllig basåtergivning som kommer att förbättra din ljudupplevelse. Produkten är 368 mm i höjd, 800 mm i bredd och 434 mm i djup både nertill och upptill.

Ta din ljudupplevelse till en ny nivå med vår Excursion SHX 12" 2x12" dBVox-låda. Upplev legendarisk prestanda och imponerande basåtergivning som kommer att få dig att känna varje beat.