Excursion SXR.v2 8 D4 2x8" dBVox låda

  • 2 898 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SXRV28D4Newbox
Dela

Excursion SXR.v2 8 D4 2x8" dBVox låda - Kraftfull baslåda med uppdaterad subbas!

Excursion SXR.v2 8 D4 baslåda är en imponerande lösning för ljudentusiaster som söker kraftfull basåtergivning i bilen. Med två 8-tums 800W RMS basar erbjuder denna låda enastående ljudprestanda och detaljerade basupplevelser.

SXR.v2-serien från Excursion är deras uppdaterade och förbättrade version av deras populära 8-tums subbasar. Med ett lätt och robust naturligt pappersmembran levererar SXR.v2 en imponerande lågbasprestanda och detaljerade ljudupplevelser.

Denna subbas är en del av Excursion's REFERENCE-serie och representerar deras bästa ljudkvalitet och prestanda. Den är utrustad med flerstegskylning för att hålla temperaturen låg och optimera prestandan under långa spelsessioner.

SXR.v2 har en 4-lagers talspole på en solid aluminiumhållare och en linjär centreringsmekanism som säkerställer exakt ljudåtergivning och minimal distorsion. Den överdimensionerade gummerade skumomslutningen möjliggör obegränsade rörelser och den förstärkta EXCURSION-plåtkorgen med X-prägling ger extra stabilitet.

Lådan är dBVox 2x8", vilket innebär att den är utrustad med två 8-tums basar och har en snygg dBVox logga broderad på ovansidan. Byggd i 17mm MDF-material är lådan robust och hållbar.

Lådan är avstämd till 42Hz, vilket ger en välbalanserad basåtergivning med bra basrespons och tydlighet. Du kommer att kunna njuta av kraftfulla basar och imponerande ljud varje gång du använder denna baslåda.

Excursion har en stark erfarenhet och ingenjörskonst inom ljudprodukter och deras SXR.v2-serie är inget undantag. Med deras fokus på hög kvalitet och överkomliga priser är de dedikerade till att erbjuda enastående ljudupplevelser till sina kunder.

Sammanfattningsvis är Excursion SXR.v2 8 D4 2x8" dBVox låda det perfekta valet för dig som söker kraftfull basåtergivning och imponerande ljudprestanda i ditt bilsystem. Med sin uppdaterade design och högkvalitativa komponenter kommer denna baslåda att leverera enastående basupplevelser varje gång du spelar din favoritmusik.

EXCURSION ... är allt du behöver